Τετ α τετ «Αρκείσιου»-Λυκούδη

Από το Σωματείο «Αρκείσιος» ανακοινώθηκαν τα εξής:

Το Σωματείο μας, ύστερα από την απόφαση που πήρε να συναντήσει τους φορείς του τόπου μας εν όψη της τουριστικής σεζόν, μετά από την συνάντηση που είχε με τον αντιπεριφερειαρχη κ. Δρακουλόγκωνα, συναντήθηκε με τον αναπληρωτή δήμαρχο κ. Διονύση Λυκούδη στις 16/2/2017.

Στην συνάντηση που είχαμε συζητήσαμε για τα έργα στην πλατεία και την παραλία του Αργοστολίου όπου πήραμε την διαβεβαίωση ότι θα γίνει το ανθρωπίνως δυνατόν ώστε τα έργα να τελειώσουν στους προκαθορισμένους χρόνους.

Επίσης μας ενημέρωσε ότι αυτή είναι η πρώτη φάση των έργων και του χρόνου θα ολοκληρωθούν συμπεριλαμβάνωντας τη Ριζοσπαστών το μπαστούνι και την παράλια.

Μας ενημέρωσε ότι για την παράλια ήδη έχουν σχεδιαστεί ομοιόμορφες πέργκολες όπου τα καταστήματα θα τοποθετούν τα τραπεζοκαθίσματά τους.

Στην ερώτηση μας εάν θα αυξηθούν τα τέλη των κοινοχρήστων χώρων μετά την ολοκλήρωση των έργων η απάντηση του κ. Λυκούδη ήταν αρνητική. Επίσης ζητήσαμε να γίνει “λογική χρήση” στην ποσότητα τραπεζοκαθισμάτων επί της νέας πλατείας για να αποφευχθούν τα άσχημα φαινόμενα “γκρίνιας” των παλαιότερων χρόνων.

Θέσαμε το μεγάλο θέμα του κλειστού μουσείου και μας είπε ότι επανειλημμένως έχει ζητήσει ενημέρωση από το αρμόδιο Υπουργείο και καμιά απάντηση δεν έχει λάβει.

Τέλος ζητήσαμε ο Δήμος και το Σωματείο να έχουν καλύτερη και περισσότερη επικοινωνία γιατί τα προβλήματα ποτέ δεν τελειώνουν αλά μπορούν να λυθούν ευκολότερα όταν υπάρχει αμοιβαία συνεννόηση.

Ο πρόεδρος

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ

Ο γραμματέας

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ