Συνάντηση στο Επιμελητήριο με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΚΙΝΑΛ Δημήτρη Μάντζο

Τον Δημήτρη Μάντζο, εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, υποδέχτηκε την Τετάρτη 13 Απριλίου, στο Επιμελητήριο, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης, Σταύρος Σπαθής.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου, Χρήστος Καμπανός, ο Οικονομικός Επόπτης, Γεώργιος Λασκαράτος και ο Γεράσιμος Σιμωτάς, Υπεύθυνος ΓΕΜΗ. Τον κ. Μάντζο συνόδευσαν ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Κεφαλληνίας και Ιθάκης, Λευτέρης Κρητικός και στελέχη του τοπικού ΚΙΝΑΛ.

Στο επίκεντρο της συζήτησης, τέθηκαν οι δυσκολίες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, όχι μόνο μετά τη πανδημία, αλλά και τώρα με τις ανατιμήσεις, την ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια. Ο πόλεμος στην Ουκρανία και οι επιπτώσεις του σε διάφορους τομείς, όπως και στην οικονομία, επίσης συζητήθηκαν. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου αναφέρθηκε όχι μόνο στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, αλλά και σε όλες τις προσπάθειες και τις δράσεις του Επιμελητηρίου που αποσκοπούν στην ενίσχυση των επαγγελματιών. Ο κ.Μάντζος άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα προβλήματα και διαβεβαίωσε τους παρευρισκόμενους ότι θα τα μεταφέρει στην ηγεσία του κινήματος. Επίσης, ανέπτυξε τη πολιτική θέση του ΚΙΝΑΛ για την αντιμετώπιση των δυσκολιών της τρέχουσας συγκυρίας.

Η συζήτηση έκλεισε με την αισιοδοξία ότι η τουριστική περίοδος, στο ξεκίνημα της οποίας βρισκόμαστε, θα είναι καλύτερη από το αναμενόμενο για τους επαγγελματίες και ο κ. Μάντζος υποσχέθηκε να επισκεφθεί και πάλι τα νησιά μας σύντομα.

(ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ)