Συνάντηση της Γιάννας

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Κεφαλληνίας & Ιθάκης Γιάννα Κουλουμπή πραγματοποίησε στο Αργοστόλι ο Χαράλαμπος (Μπάμπης) Αλεξανδράτος, Συντονιστής Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας για τα Ιόνια Νησιά, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κεφαλονιά.

Συζήτησαν για τις πολιτικές και αυτοδιοικητικές εξελίξεις στο νησί μας σε ζεστό και εποικοδομητικό κλίμα, ενώ τονίστηκε η ανάγκη να στηριχθεί σε όλα τα επίπεδα η επιλογή του Πρωθυπουργού στα Ιόνια Νησιά και νυν Περιφερειάρχης κα Ρόδη Κράτσα. Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα ο κ. Αλεξανδράτος συνεχάρη την Πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. για τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της κας Κράτσα «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! – Κάθε Νησί Ψηλά» και της ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Ο συμπατριώτης μας Χαράλαμπος Αλεξανδράτος είναι γνώστης της αυτοδιοίκησης και έχει μακρόχρονη εμπειρία στα κομματικά πεπραγμένα της ΝΔ. Είναι Αντιπεριφερειάρχης Αττικής για θέματα Παιδείας και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό «Αττική Μπροστά» του Νίκου Χαρδαλιά στο Δυτικό Τομέα Αθηνών (δηλαδή στις περιοχές: Αιγάλεω, Περιστέρι, Ίλιον, Πετρούπολη, Χαϊδάρι, Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό και Αγία Βαρβάρα).

Αμφότεροι ανανέωσαν το ραντεβού τους το επόμενο διάστημα, όπου θα ενταθούν οι προσπάθειες όλων με σκοπό οι υποψήφιοι των Περιφερειακών Εκλογών που στηρίζονται επίσημα από τη ΝΔ να καταφέρουν να κερδίσουν την πρώτη θέση.

ΔΕΕΠ Κεφαλληνίας και Ιθάκης