Συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Σπ. Γαλιατσάτου με την Δ.Ε. του ΕΒΕΚΙ

Σπ. Γαλιατσάτος

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Μαρτίου στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης συνάντηση της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου, με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής και Σπύρο Γαλιατσάτο.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση από τον αντιπεριφερειάρχη για τα συμπεράσματα της έκθεσης «ITB 2018» στο Βερολίνο, τις αεροπορικές πτήσεις που θα έλθουν από την Γερμανία στην Κεφαλονιά , τα ωφελήματα από αυτό το γεγονός καθώς και τρόποι αντιμετώπισης του Γερμανού τουρίστα-επισκέπτη, ώστε να ικανοποιηθούν οι προσδοκίες του, στον μέγιστο το δυνατόν βαθμό.

Επίσης συζητήθηκε το τελικό κείμενο του ενημερωτικού φυλλαδίου το οποίο θα εκδώσει το Επιμελητήριο, το οποίο θα διανέμεται σε κατάλληλους χώρους, με χρήσιμες πληροφορίες, π.χ, τα ωράρια λειτουργίας την σπηλαίων, περιοχές με εστιατόρια ανοιχτά από τέλη Μαρτίου, κλπ, ώστε όσοι αφιχθούν τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, να ξέρουν που θα βρουν τις απαραίτητες υπηρεσίες και παροχές.

Το Επιμελητήριο θα επικοινωνήσει στα μέλη του όλα τα σχετικά της παραπάνω συνάντησης, ώστε να επιτευχθεί ο κοινός στόχος, για την καλλίτερη παροχή υπηρεσιών, από όλες τις επαγγελματικές τάξεις.

Ο Αντιπεριφερειάρχης

Τουρισμού και

Νησιωτικής Πολιτικής

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

Από δεξιά ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σταύρος Σπαθής, ο υπεύθυνος Εμπορίου κ Αγγελος Γαλάτης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. ΣπύροςΓαλιατσάτος, ο Α΄ αντιπρόεδρος κ. Ανδρέας Παντελιός, ο γεν. γραμματέας κ. Χρήστος Καμπανός, ο ταμίας κ. Γιώργος Λασκαράτος και ο υπεύθυνος Γ.Ε.ΜΗ κ. Γεράσιμος Σιμωτάς