Συναρπαστική εμπειρία

Με μεγάλη επιτυχία έγινε στο κατάμεστο Glyfada Gold Gardens, ο Πανελλήνιος διαγωνισμός ομορφιάς Μiss ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2017, που επί 17 συναπτά έτη δίνει το παρών και αναδεικνύει τη μόδα και την ομορφιά, όχι μόνο εντός συνόρων αλλά και εκτός. Το παρών έδωσαν πολλά και διακεκριμένα ονόματα του modeling αλλά και της show biz.
Η Ακαδημία Μοντέλων σε συνεργασία με το Σωματείο Ελλήνων Μοντέλων έδωσαν την ευκαιρία σε Νέες Όμορφες Έλληνιδες καλλονές να ζήσουν μια συναρπαστική εμπειρία, δίνοντας το παρών σε έναν τέτοιο θεσμό, ενώ παράλληλα παίρνουν το διαβατήριο για να αναδειχτούν και να κάνουν σωστά βήματα στον χώρο του modeling. Καθώς ο Πανελλήνιος διαγωνισμός ομορφιάς Μiss Τουρισμός 2017 παρέχει άρτια εκπαίδευση και δίνει τα απαιτούμενα εχέγγυα για μια λαμπρή καριέρα στον χώρο της μόδας.
O Κορυφαίος Έλληνας manager μοντέλων, μετρ του είδους όπως τον χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά και ξένα ΜΜΕ Γιώργος Κουτούλιας, η «ψυχή» της διοργάνωσης έχει το «μάτι», να ανακαλύπτει, εκπαιδεύει και αναδεικνύει νέα Μοντέλα, όπως έχει κάνει πολύ επιτυχημένα στο παρελθόν με τις: Άντζελα Ευριπίδη, Νίκη Κάρτσωνα, Ελένη Πετρουλάκη, Κώστα Φραγκολιά, Μπέτυ Κουράκου, Ρία Αντωνίου, Κατερίνα Στικούδη, κ α.
Η νικήτρια Miss ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2017 Ιωάννα Γιαγκίνη (19 ετών), φοιτήτρια στην Γερμανική φιλολογία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό, ΜΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ που θα γίνει στην Ελλάδα τον Ιούνιο.
Οι άλλες νικήτριες είναι: Star Τουρισμός η Αφροδίτη Γώγου, 1η Αν. Μiss Τουρισμός η Κατερίνα Χρυσανθακοπουλου, 2η Αναπλ. Μiss Τουρισμός η Σοφία Σώτου, Sport Woman η Δήμητρα Φραντζή, Miss Young Tourism η Αντιγόνη Περτικόβ.

(zougla.gr)