ΣΥΝΔΕΣΟΥ …με την Πηγή

Γράφει ο ΠANAΓHΣ METAΞATOΣ
Πρόεδρος Eνωσης Aγροτουρισμού Iονίου, Aντιπρόεδρος ΣEAΓE, Mέλος Δ.Σ. ΣEEΔΔE, Kαθηγητής της Mεθόδου SILVA

Μπορείς να είσαι σε απευθείας σύνδεση με την ανώτερη ευφυία και να δέχεσαι καθοδήγηση για ότι σε απασχολεί σοβαρά ή σε προβληματίζει και που η λογική σου σκέψη αδυνατεί να σου δώσει λύση.

Αλήθεια αν το πιστεύεις αυτό, ότι δηλαδή, μια σοφία, μια ενορατική στιγμή, μια πηγή πληροφόρησης,έμπνευσης, ένας πνευματικός οδηγός υπάρχει σε κάθε τι ζωντανό και φυσικά και μέσα σε σένα. Είναι με το μέρος σου, το αισθάνεσαι γεμάτο αγάπη και προστασία, έτοιμο να ανταποκριθεί στο δικό σου αίτημα, εκπληρώνοντας το χιλιοειπωμένο

ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΟΘΕΙ…

Τι θα έκανες;

Θα αφιέρωνες λίγο χρόνο για να μάθεις να συνδέεσαι με αυτήν την πηγή στην συχνότητα εγκεφάλου που ανταποκρίνεται ο δικός σου νους;

Η συχνότητα αυτή που σε ενώνει με τα πάντα στο σύμπαν (κάτι σαν WIFI) είναι η ΑΛΦΑ (7-14 κύκλους το δευτερόλεπτο) .

Μέχρι τα 14 μας χρόνια σκεπτόμαστε σε αυτήν την συχνότητα και τα οφέλη μας είναι τεράστια (φαντασία, δημιουργικότητα,διόραση, διαίσθηση, ολιστική αντίληψη, ολοκλήρωση, ενότητα κ,λ,π,)

Δυστυχώς μετά τα 14 και ιδιαίτερα μετά τα 21,το 90% των ανθρώπων χάνει την ικανότητα να είναι συνειδητά σε αυτήν την συχνότητα. Το 90 % συνήθως κοιμάται και όταν κάποιος κοιμάται, δεν έχει απλά συνείδηση και δεν μπορεί να επωφεληθεί αυτών των ιδιοτήτων συνειδητά.

Στο 2μερο σεμινάριο της Μεθόδου ΣΙΛΒΑ εκπαιδεύουμε τα άτομα να παραμένουν σε συνείδηση ενώ ο εγκέφαλος τους δονείται στους 10 κύκλους το δευτ.(συχνότης Α).

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αξιοποιούνται οι λειτουργίες και των δύο ημισφαιρίων (αριστερού και δεξιού) Το άτομο μπορεί να είναι χαλαρό υγιές χωρίς στρες. Το στρες θεωρείται υπεύθυνο για το 90% των προβλημάτων υγείας μας, υποστηρίζει η ιατρική επιστήμη.

Παράλληλα μπορεί να επιτυγχάνει προσωπικούς στόχους ευκολότερα, να βελτιώνει τη μνήμη του, να κοιμάται φυσιολογικά, να ελέγχει κακές συνήθειες (τσιγάρο, ποτό, βάρος, φοβίες) να έχει καλύτερες σχέσεις, να απολαμβάνει μια ζωή με αφθονία κ.α.

Στην ιστοσελίδα μας www.silva.gr και στο YOUTUBE μπορείτε να ενημερωθείτε για τα προγράμματα των σεμιναρίων και των εργαστηρίων που διδάσκουμε στην Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία και προσεχώς σε e-lairning.