Συνελήφθη ο στρατιωτικός γιατρός της Ιθάκης

Σε μία απίθανη περιπέτεια συνεπλάκη και μάλιστα στην εφημερία του, ο στρατιωτικός γιατρός στην Ιθάκη, επειδή σε έλεγχο της αστυνομίας βρέθηκε χωρίς δίπλωμα.

Πηγή του κακού ήταν το γεγονός ότι πείνασε και δανείστηκε το μηχανάκι φίλου του για να πάει για φαγητό. Πάνω στη βιασύνη του δεν πήρε το δίπλωμα μαζί του και κάπως έτσι έγινε το κακό.

Ευτυχώς που δεν νόσησε βαριά κάποιος στη βάρδιά του, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε είτε να βρει τρόπο να φύγει από το νησί, είτε να μεταβεί για… νοσηλεία στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με εκπομπή στο κανάλι Open, οι Αρχές εξάντλησαν την αυστηρότητά τους στον μοναδικό γιατρό του νησιού, έναν 26χρονο οπλίτη, ο οποίος για κακή του τύχη… πείνασε.

Δανείστηκε λοιπόν ένα μηχανάκι για να διανύσει λίγα μέτρα και να βρει φαγητό. Ωστόσο, δεν είχε μαζί του δίπλωμα, ενώ το μηχανάκι δεν είχε ασφάλεια.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες έπεσε στα δίχτυα των λιμενικών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, o 26χρονος οπλίτης γιατρός που είχε εφημερία, έμεινε μέχρι τις 5 το πρωϊ στο Λιμεναρχείο και κατόπιν αφέθηκε ελεύθερος.

Όλο αυτό το διάστημα η εφημερία στο κέντρο υγείας του νησιού ήταν ακέφαλη.