Συνεργασία Δήμου Κεφαλονιάς με Ομογενείς στις Ηνωμένες Πολιτείες

Στα πλαίσια της διαρκούς συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής με την Oικογένεια των Αποδήμων στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ο αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Κεκάτος εκπροσωπώντας το δήμαρχο Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρο Παρίση θα έχει Συναντήσεις Εργασίας με τα Διοικητικά Συμβούλια Συλλόγων στην Αμερική.
Συγκεκριμένα, ενόψει της συμμετοχής της Κεφαλονιάς στην κορυφαία Εκδήλωση προώθησης Τουρισμού Κρουαζιέρας στο Fort Lauderdale – Miami, ο κ. Κεκάτος έχει προσκληθεί να συνεργαστεί και να συμμετάσχει στις Εκδηλώσεις της «Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Νέας Υόρκης», του Συλλόγου Κεφαλλήνων Φλώριδας «Κέφαλος» και της «Παγκόσμιας Oμοσπονδίας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Oδυσσεύς» στην Tampa Florida.
Με στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση των Εκδηλώσεων της «Εβδομάδας των Αποδήμων» τον Αύγουστο στην Κεφαλονιά, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες προ-Συνεδριακές Συναντήσεις, έτσι ώστε να αξιοποιηθεί στο μέγιστο δυνατόν η παραμονή, κυρίως των Κεφαλλήνων 2ης και 3ης γενιάς στο Νησί μας.
Η ενέργεια της Αδελφότητας να τιμήσει τον κ. Κεκάτο για την ουσιαστική και καθοριστική συμβολή του στην Τουριστική ανάπτυξη της Κεφαλονιάς, μόνο αισθήματα συγκίνησης και ευγνωμοσύνης προκαλεί στον ίδιο, στο δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Παρίση και στα Μέλη της Δημοτικής Αρχής, αφού στο πρόσωπο του αντιδημάρχου Πολιτισμού και Τουρισμού αντικατοπτρίζεται η συλλογική προσπάθεια του αγώνα για διαρκή πρόοδο στην Κεφαλονιά.

an1