Συνεργασία Δήμου Kεφαλονιάς με Σερβία. Ο πρέσβης της Σερβίας D. Spasojevic στο νησί μας

Το Δήμο της Κεφαλονιάς τίμησε με την επίσκεψή του ο Πρέσβης της Δημοκρατίας της Σερβίας κ. Dusan Spa-sojevic, συνοδευόμενος από τον Πρόξενο της Σερβίας στο Νησί κ. Βίκτορα Ρουχωτά.
O κ. Πρέσβης συναντήθηκε με το Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρο Παρίση και τον Α/Δήμαρχο κ. Ευάγγελο Κεκάτο, με τους οποίους και είχε προκαθοριστεί Σύσκεψη εργασίας από τον κ. Ρουχωτά και αναπτύχθηκαν όλα τα θέματα περαιτέρω συνεργασίας του Δήμου Κεφαλονιάς με τη Σερβία, σε Τουριστικό, Πολιτιστικό και Επενδυτικό επίπεδο.
Επιπλέον έγινε ενημέρωση στον κ. Πρέσβη από τον κ. Κεκάτο για τη συμμετοχή της Κεφαλονιάς στη διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βελιγραδίου και για την αξιοποίηση των Αδελφοποιήσεων του Νησιού με περιοχές της Σερβίας, τις οποίες πρόσφατα επισκέφθηκε, τυγχάνοντας εξαιρετικά εγκάρδιας υποδοχής.

O κ. Spasojevic επίσης συμμετείχε, τιμώντας με την παρουσία του, στις Εκδηλώσεις ιστορικής Μνήμης της Μεραρχίας Acqui, όπως επίσης και στις Εκδηλώσεις Επίσημης Υποδοχής και Τελετής Ανακήρυξης του ως Επίτιμου Δημότη Κεφαλονιάς, του Εξοχότατου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.
Τέλος, ο κ. Πρέσβης αναχωρώντας από τη διήμερη επίσκεψη, εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του από τις Θεσμικές του επαφές στο Νησί και αφού ευχαρίστησε για την εγκάρδια φιλοξενία, δήλωσε ότι σύντομα θα επιστρέψει για περαιτέρω διεύρυνση των συνεργασιών των δύο λαών.

O κ. D. Spasojevic συνοδευόμενος από τον κ. B. Pουχωτά
O κ. D. Spasojevic συνοδευόμενος από τον κ. B. Pουχωτά