Συνεχίζει αήττητος ο ΝΕΟ Ληξουρίου, νέα εκτός έδρας νίκης επί του ΠΑΟΚ 75-51.

Ούτε οι απουσίες, ούτε οι τραυματισμοί στάθηκαν ικανοί να σταματήσουν τον ΝΕΟΛ από την νέα εκτός έδρας νίκη!

Πραγματικά, με τους Χρήστο Αραβαντινό και Ανδρέα Πυλαρινό να λείπουν με το σχολείο τους σε εκδρομή, με τους Τρυφωνόπουλο, Χρήστο Συνοδινό και Αθανασόπουλο να παίζουν με προβλήματα τραυματισμών και τον Γεράσιμο Αντωνάτο να τραυματίζεται στη διάρκεια του αγώνα και να αποχωρεί, η μεγάλη σε έκταση και άνεση νίκη που πετύχαμε, αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία!

Η ομάδα μας μπήκε αποφασισμένη να δείξει τη δύναμή της από το πρώτο δεκάλεπτο και τα κατάφερε φτάνοντας στο 13-23 με πιεστική άμυνα και εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας. Το σκηνικό επαναλήφθηκε στα επόμενα δύο δεκάλεπτα, όπου παρόλο που οι αντίπαλοι έπαιζαν εξαιρετικά σκληρή και στα όρια του αντιαθλητικού άμυνα, η διαφορά μεγάλωνε σταθερά!

Στο τέταρτο δεκάλεπτο, η ομάδα μας κατέβασε ρυθμό, αγωνίστηκαν όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην αποστολή και μόνο τότε το επιμέρους σκορ του δεκαλέπτου έπεσε στο 12-12.

Οι παίκτες μας, στο σύνολό τους, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους παίζοντας συγκεντρωμένοι και ψυχωμένα, αλλά πρέπει να ξεχωρίσουμε τον Παναγή Συνοδινό που ήταν εξαιρετικός σε οργάνωση παιχνιδιού , άμυνα και επίθεση!

Από κοντά σε απόδοση ο Γρηγόρης Τρυφωνόπουλος που παρά τον ελαφρύ τραυματισμό του, έλεγξε τα rebounds και πέτυχε και 21 πόντους, ενώ πολύ καλός στην οργάνωση του παιχνιδιού ήταν και ο Κωνσταντόπουλος. Ευχόμαστε περαστικά στον εξαιρετικό Γεράσιμο Αντωνάτο που σε κάθε παιχνίδι δίνει και την ψυχή του για την ομάδα και ελπίζουμε να είναι γρήγορα και πάλι υγιής!

Τα δεκάλεπτα: 13-23, 14-19, 12-21, 12-12 Τελικό: 51-75

ΝΕΟΛ (Μάρκος Τζουγανάτος): Αντωνάτος 7, Συνοδινός Π. 16 (3), Σκροπολίθας, Κλαυδιανός, Συνοδινός Χ. 8 (2), Κωνσταντόπουλος 5 (1), Αθανασόπουλος 9 (2), Παπαγιάννης 5, Τρυφωνόπουλος 21, Μπελίτσης 4.

ΠΑΟΚ: Χουλιάρας Κ. 10(1), Χουλιάρας Ι. 6(1), Γιούρτης 17, Κωσταγιαννακόπουλος 7, Μπούγος 6, Κουγρουμάνης 3, Παναγιωτόπουλος 2.

(neol.gr)