«Συνεχίζουμε το όραμα του Θανάση Μουϊκη»

«Συνεχίζουμε το όραμα του Θανάση Μουΐκη», τόνισε προχθές ο νέος πρόεδρος του ΑΣΚ Αλέξανδρος Μεσσάρης στην πρώτη συνέντευξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας με αφορμή το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Η συνέντευξη δόθηκε προχθές στο ξενοδοχείο «Μουΐκης» στο Αργοστόλι, και σ’ αυτήν πήρε μέρος και ο τ. γενικός αρχηγός Θανάσης Μουΐκης, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα μετά από 20 χρόνια προσφοράς.

«Στην μετά Θανάση Μουίκη εποχή, ο ΑΣΚ θα προσπαθήσει να δουλέψει πάνω στο όραμα του Θανάση Μουίκη!», τόνισε ο Αλ. Μεσσάρης, δίνοντας έμφαση στα μικρά παιδιά. «Χωρίς τα παιδιά η ύπαρξή μας δεν θα ήταν αναγκαία. Το κλειστό “Αντώνης Τρίτσης” δεν θα είχε λόγο ύπαρξης. Τα παιδιά θα πρέπει να βρίσκονται μέσα στο γήπεδο, να ιδρώνουν, να μαθαίνουν …θα πρέπει να βρίσκονται εκεί και να ακούν στα αυτάκια τους την μπάλα του μπάσκετ, από το να ακούν κάτι άλλο».

Ο νέος πρόεδρος υπογράμμισε ότι θέλει η νέα Διοίκηση να προχωρήσει ενωμένη και ευχήθηκε καλή επιτυχία και στις άλλες τοπικές ομάδες μπάσκετ, ΝΕΟΛ και Κεφαλληνιακό.

Από την πλευρά του ο Θ. Μουΐκης αισθάνθηκε την ανάγκη να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όσους τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην γυναίκα μου και την οικογένειά μου για την υπομονή τους μαζί μου όλα αυτά τα χρόνια, στον Στέφανο Βεργωτή και την οικογένειά του που στάθηκαν δίπλα στην ομάδα και το κεφαλονίτικο μπάσκετ, σε όλους τους χορηγούς που στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια αυτή την προσπάθεια, αλλά και σε όλα τα Μ.Μ.Ε. της Κεφαλονιάς». «Δεν είμαι δυσαρεστημένος, μόνο κουρασμένος», πρόσθεσε.

Αλ. Μεσσάρης και Θ. Μουΐκης στη συνέντευξη του ΑΣΚ (Φωτό: Inkefalonia)