Σύσταση σε κουκλάρα, αλλά και εγκώμιον!

Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
τ. Δήμαρχος

Eις την αξιολάτρευτη κ. Oλγα Γεροβασίλη, την κυβερνητική εκπρόσωπο, την οποία εγώ πάντοτε προσφωνώ ωραιο(κουκλο)βασίλη, την χαριτόβρυτον και δια πλείστων άλλων αρετών πεπροικισμένην, θα της συνιστούσα, στις εκπομπές που εκτοξεύει στα κανάλια να μην είναι τόσο έντονα ορμητική και γλωσσοκοπάνα οξεία, εις την δικαίαν υπεράσπισιν της Αριστεράς μας, προκειμένου να αποφεύγει πλείστες όσες αντιπάθειες και να λυτρωθεί εν γένει το έργον της Λεγεώνος των ΣυΡΙΖΑΝΕλ!

Πολλοί γνωστοί μου, εκτιμούν ό,τι είναι επηρεασμένη και από το φοραδίσιο νεανικό καλπάζον βάδισμά της, με συνέπεια η γλωσσική άρθρωση των …λόγων να έχει ποιαν τινά βλαχικήν κληρονομικήν προέλευσιν.

Εγώ πάντως, με τις ολίγες κτηνιατρικές γνώσεις που διαθέτω και τις εμπειρίες από τα σκυλιά και τις γάτες μου, εντοπίζω το πρόβλημά της, συνολικά,, ως έχων ανάγκη παρέμβασης. Δηλαδή – ιατρός είναι-, ας πάει σ’ ένα καθηγητή χειρουργό ΩΡΛ-, σ’ όποιο Δημόσιο Νοσοκομείο της Αθήνας επιθυμεί να ιαθεί επιτυχώς αφαιρώντας τα κρεατάκια αφ’ τη μύτη της και της προσβεβλημένες χορδές του λάρυγγός της!

Ενας (τυχόν)διώκτης του ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίζεται πως η Oλγα μετο θέμα της ομιλίας της και με την πρόσφατην κατά ανωτάτης δικαστικής Αρχής κακογλωσσιά της, πρέπει να έχει άφθονες ανδρικές ορμόνες.

Καλά και δεν μας λέει ό,τι είναι και τρανσέξουαλ, η γυναικάρα! Που φθάνει ο άνθρωπος …φίλοι μου!