“Σε αυτές τις εκλογές δεν δικαιώθηκε τόσο η πολιτική μας όσο η ηθική μας”

A. Θεοπεφτάτου

Tης MAPIAΣ KOYΛOYMΠH

Δηλώσεις στην αίθουσα του Διοικητηρίου έκαναν η (για 4η φορά) εκλεγείσα βουλευτής κ. Aφροδίτη Θεοπεφτάτου και ο αντιπαλός της υποψήφιος βουλευτής της Nέας Δημοκρατίας κ. Mπάκης Λυκούδης. H κ. Θεοπεφτάτου δήλωσε τα εξής:

«Πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω την πλειοψηφία των συμπατριωτών μας, όλους, όσους μας υποστήριξαν, που πίστεψαν σας μας που στάθηκαν δίπλα μας, γιατί το οφείλω.

Να ευχαριστήσω το Μάκη το Βασιλάτο και το Δημήτρη το Ραυτόπουλο και για μια 2η φορά το Μάκη το Βασιλάτο, γιατί στρατεύτηκε σ’ έναν αγώνα τώρα πιο αποτελεσματικό απ’ ότι το Γενάρη και στην κρίσιμη στιγμή τοποθετήθηκε χωρίς ιδιοτέλεια.

Πιστεύω ότι σ’ αυτές τις εκλογές δεν δικαιώθηκε τόσο η πολιτική μας, αλλά δικαιώθηκε η ηθική μας. Θεωρώ ότι αυτή η ψήφος εγκρίθηκε και αναγνωρίστηκε ότι δώσαμε τη μάχη με νίκες και με ήττες, με οδύνη, με απώλειες, αλλά δόθηκε η μάχη και αυτό αναγνωρίστηκε από τον ελληνικό λαό.

Θέλω να δηλώσω ότι κατανοώ απόλυτα όλους αυτούς που δεν μας ψήφισαν σ’ αυτές τις εκλογές, αυτούς που χώρισαν οι δρόμοι μας. Τους κατανοώ.

Τώρα νοιώθω ότι είναι η μεγάλη μας ευθύνη να βαδίσουμε με περισσότερους συμπατριώτες στον ίδιο δρόμο, να είμαστε μπροστά μαζί με άλλους σε μια πορεία που θα οδηγήσει τα νησιά μας στο μέλλον. Τίποτα αύριο δεν θα είναι εύκολο. Τώρα, περισσότερο από ποτέ πρέπει να δώσουμε μάχες για τη ζωή μας, μάχες για το μέλλον, μάχες για τους νέους, μάχες κατά της φτώχειας και της κοινωνικής κρίσης. Ξεκινάμε».

O κ. Λυκούδης δήλωσε τα ακόλουθα:

«Συγχαρητήρια στο ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή, εύχομαι καλή επιτυχία στην κ. Θεοπεφτάτου γιατί έχει ένα πολύ δύσκολο έργο μπροστά της. Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η κοινοβουλευτική θητεία θα συνδυαστεί με μεγαλύτερη προσπάθεια εκ μέρους της και με συννενόηση και συνεργασία με τους φορείς της τοπικής Αυτοδιοίκησης, που δεν είχε γίνει μέχρι τώρα.

Σε ό,τι με αφορά θα είμαι παρών στους αγώνες που έρχονται από όποια θέση επιλέξει η παράταξή μου.
Ευχαριστώ τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας για την προσπάθειά τους σε  δύσκολες συνθήκες. Το ποσοστό είναι περίπου το ίδιο που λαμβάνει και πανελλαδικά. Σας ευχαριστώ πολύ»

theopeftatou
Η κ. Α. Θεοπεφτάτου