Τέλος εποχής για τα θρυλικά ελληνικά τσιγάρα «Sante» με την φιγούρα της διάσημης ηθοποιού Ζωζώ Νταλμάς.

Αποσύρθηκαν από την αγορά τα ελληνικά τσιγάρα Sante με το χαρακτηριστικό κόκκινο vintage πακέτο, μετά την απόφαση της Philip Moris να το καταργήσει λόγω χαμηλών πωλήσεων.
Επιπλέον, αποσύρθηκαν από την αγορά και το Άσσος άφιλτρο και το Άσσος φίλτρο κασετίνα.
Το χαρμάνι του Sante ήταν εξαιρετικά ποιοτικό, αν και βαρύ (0,7 mg νικοτίνη, 18mg πίσσα). Πάντως, υπάρχει και η φήμη ότι ίσως ξανακυκλοφορήσει με άλλο χαρμάνι.
Το Sante ξεκίνησε να κυκλοφορεί στην αγορά το 1931 από την εταιρεία Αφοί Κωνσταντίνου.Η εταιρεία που ίδρυσε ο Χαρίλαος Κωνσταντίνου έδρευε στην οδό Λυκούργου, αλλά τα τσιγάρα φτιάχνονταν στο δημόσιο καπνεργοστάσιο της οδού Λένορμαν. Το όνομα Sante επιλέχθηκε για να πείσει τον κόσμο ότι επρόκειτο για ένα υγιεινό τσιγάρο, αφού βγαίνει από τη λέξη sanitas που στα λατινικά σημαίνει υγεία. Εκείνη την εποχή δεν ήταν και τόσο οξύμωρο, αφού ακόμη και λίγο πριν από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο υπήρχαν διαφημίσεις με γιατρούς που έλεγαν πόσο καλό κάνουν τα τσιγάρα στην υγεία!
«Πάντοτε με τα ελαφρά σιγαρέτα Σαντέ, που σας προφυλάσσουν από τας γνωστάς ενοχλήσεις», ήταν το σλόγκαν τους. Για την κυκλοφορία του πρώτου πακέτου έγινε ειδική παραγγελία σε ζωγράφο. Όλοι έψαχναν να βρουν ποια είναι η μυστηριώδης γυναίκα που απεικονιζόταν στο πακέτο να καπνίζει και στα αριστερά έγραφε: «Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Υπουργείου Εθνικής οικονομίας αρ. 2373» και δεξιά «Πιστοποιητικόν Χημείου Εθνικού Πανεπιστημίου ότι περιέχει ελάσσονα νικοτίνην αρ.2373». Πολλοί πίστευαν ότι επρόκειτο για μια κυρία της καλής κοινωνία των Αθηνών που δεν ήθελε να αποκαλύψει το όνομά της. Τελικά έγινε γνωστό ότι το μοντέλο του ζωγράφου ήταν η διάσημη ηθοποιός και χορεύτρια Ζωζώ Νταλμάς.