Τέλος η καραντίνα για τον Μητροπολίτη Δημήτριο

Ο Μητροπολίτης κ. Δημήτριος

Εληξε χθες η προληπτική καραντίνα που είχε θέσει σε εφαρμογή ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο.

Ο Μητροπολίτης που είναι πολύ καλά στην υγεία του και δεν εμφάνισε κανένα σύμπτωμα του κορονοϊού, είχε εφαρμόσει οικειοθελώς 7ήμερο κατ’ οίκον περιορισμό στον ίδιο, καθώς και στους ιερείς και εργαζόμενους της Μητρόπολης, λόγω του θετικού κρούσματος σε ιερέα που είχε μεταβεί πρόσφατα στο Αγιο Ορος.

Χθες το πρωϊ ο κ. Δημήτριος και όλοι οι προαναφερόμενοι έκανε προληπτικά και το τεστ COVID-19 και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Στο Μητροπολιτικό Μέγαρο ήδη έχει γίνει απολύμανση “μέσα-έξω” όπως δήλωσε ο ίδιος στον “Η” και από την Δευτέρα τα Γραφεία της Μητροπόλεως θα λειτουργούν κανονικά, σύμφωνα με τα μέτρα του lockdown.

Δ.Δ.-

  • ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΟ ΤΕΣΤ COVID ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ. Από την Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας εκδόθηκε σήμερα (16-11) η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ὁ Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος ἀνακοινώνει ὃτι ἒθεσε τόν ἑαυτόν του σέ καραντίνα προληπτικῶς καί κατόπιν ἔκανε τό τέστ γιά covid-19 τό ὁποῖο εἶναι ἀρνητικό.

Ἐπίσης προληπτικῶς ἔθεσε καί τά Γραφεῖα καί τούς ἐργαζομένους τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως σέ καραντίνα. Ἐν συνεχεία οἱ ἐργαζόμενοι ἔκαναν ἐπίσης τό τέστ καί εἶναι ἀρνητικοί.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

Ὁ Κεφαλληνίας ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ