Τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς στηρίζουν τη νέα γενιά και τις σχολικές μονάδες του νησιού

Σε συνεργασία βρίσκεται ο Δήμος Κεφαλονιάς με τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς με στόχο τη στήριξη της νεας γενιάς των νησιών μας και το ξεκίνημα έγινε από το Νηπιαγωγείο Πόρου.
Σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Κεφαλονιάς αναφέρονται τα ακόλουθα:
Μέσα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και στην προσπάθεια οι σχολικές μονάδες του νησιού μας να είναι όσο το περισσότερο έτοιμες γίνεται για να ανταποκριθούν στις ανάγκες των μαθητών μας, ο Δήμος Κεφαλλονιάς και τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς εγκαινίασαν φέτος συνεργασία με στόχο τη στήριξη της νέας γενιάς του νησιού μας.
Η αρχή έγινε από το Νηπιαγωγείο Πόρου όπου για δεκαετίες ολόκληρες υπήρχαν αιτήματα για επισκευή του κτηρίου αφού οι εξωτερικοί τοίχοι είχαν σημαντικές διαβρώσεις από τη φθορά του χρόνου όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες (φωτο πριν επάνω).
O κίνδυνος για τα παιδιά ήταν ορατός και η αναγκαιότητα επέμβασης επιβεβλημένη.
O Δήμος Κεφαλονιάς μέσω της Σχολικής Επιτροπής μοιράστηκε το κόστος της επισκευής με τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς και το αποτέλεσμα είναι πλήρως ικανοποιητικό (φωτο μετά κάτω).
Τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς αποφάσισαν να συμμετάσχουν σε δράσεις που έχουν στόχο τη στήριξη της νέας γενιάς μέσω των σχολείων αφού οι ανάγκες και απαιτήσεις τους είναι διαχρονικά μεγάλες.
Θα ακολουθήσουν και άλλες από κοινού παρεμβάσεις σε σχολεία σε όλη την Κεφαλονιά ενώ θα οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Επιχείρηση για την μεγάλη συμβολή της στην προσπάθεια του Δήμου να βελτιώσει την ποιότητα των σχολικών συγκροτημάτων του νησιού.