Τα λόγια είναι περιττά…

O πρόεδρος της Δ.Κ. Ληξουρίου Ανδρέας Γρηγορόπουλος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Διαβάζοντας το ψηφισμένο Τεχνικό Πρόγραμμα του Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς και Ιθάκης για το έτος 2021… το ξαναδιαβάζω… λέω ας το ξαναδιαβάσω κάτι θα μου ξέφυγε. Το διάβασα και τέταρτη φορά αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Για το σύνολο λοιπόν, του τεχνικού προγράμματος του Λιμενικού Ταμείου για το έτος 2021, με ιδία χρηματοδότηση, το κόστος ανέρχεται στις 491.832,16 χιλιάδες ευρώ.

Για το Ληξούρι υπάρχει ένα και μοναδικό «έργο» που είναι η Αποκατάσταση προβλημάτων παραλιακής οδού Ληξουρίου Λεγατάτων.  Κόστος του έργου 1.122,72 ευρώ.

Πιστεύω τα λόγια είναι περιττά.

Ως Δημοτική Κοινότητα Ληξουρίου ευχαριστούμε θερμά το Λιμενικό Ταμείο Κεφαλονιάς & Ιθάκης και ζητάμε δημόσια να παραβρεθούμε σε μία μελλοντική συνεδρίαση ώστε να μας δώσουν οδηγίες-κατευθύνσεις σχετικά με το έργο που θα πραγματοποιηθεί στη πόλη μας. Μαζί μας θα έχουμε εμπεριστατωμένη πρόταση ελάφρυνσης του προϋπολογισμού του Λιμενικού Ταμείου από αυτό το πολυδάπανο έργο.

Φυσικά πριν τη συνάντησή μας θα φροντίσουμε να είμαστε πλήρως ενήμεροι από τους τρεις εκπροσώπους του Δήμου Ληξουρίου στο ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου.

Με εκτίμηση,
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡ. ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ
Πρ. Δημ. Κοιν. Δήμου Ληξουρίου