Τα …«Νέα Μέτρα»!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

ΤΑ ΜΜΕ εχαρακτήριζαν τις “συζητήσεις” για τα “Νέα Μέτρα” στο Κοινοβούλιόν μας, ως …”χαμό στην Βουλή”! ΚΑΙ ΤΙ δεν ακούσθηκε, στο “Ναόν της Δημοκρατίας” μας, για μια φορά ακόμα! Τι δεν ηκούσθη!! Οποίον μεγαλείον …”ευγενών”, μακράν …κάθε αναλήθειας, κάθε …υποκρισίας, ειρωνείας και υπερβολής, αντιπαραθέσεων!

ΜΕΧΡΙ και η …Ποίηση επιστρατεύθηκε!

ΜΕ …αξιοζήλευτες …ενδυματολογικές αναφορές!! Η ΠΙΚΡΗ, πάντοτε όμως ΦΙΛΤΑΤΗ, ΑΛΗΘΕΙΑ, παραμένει: ΧΙΛΙΕΣ φορές πιο “σκληρά” να ήταν τα “Μέτρα”, ένα εκατομμύριο φορές μεγαλύτερο και “σκληρότερο” να ήταν το καθιερωμένο και επί μακρόν, τέτοιο σύγχρονο “Μίγμα” Τραγωδίας -Κωμωδίας, στο Κοινοβούλιόν μας, πάλι, πάλι και πάλι, υπό τις παρούσες, έτσι διαμορφωθείσες συνθήκες, τα “Μέτρα”, τα όποια “Μέτρα”, με την ίδια και ΑΚΡΙΒΩΣ πλειοψηφία, θα υπερ-εψηφίζοντο!

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, το όλον του αξιοθαύμαστου SHOW, το οποίον, για άλλη μια φορά …”απολαύσαμε”, θα παραμένουν “ως έχουν” με τα πανάκριβα, για τον Ελληνικόν λαόν, τέτοια …”σκηνικά” επιμελέστατα… φυλασσόμενα, για την επομένην…”γιορτή της Δημοκρατίας” μας!!!