Τα Τμήματα ενηλίκων που λειτουργούν στον Ναυτικό Όμιλο Αργοστολίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Oμίλου Αργοστολίου ανακοινώνει τα ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ τα οποία λειτουργούν στον όμιλό μας

❶ Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας, μετά την επιτυχία της Α’ Σχολής, ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 2ο τμήμα για τη γνώση των ανέμων, της θάλασσας, των πανιών με ιστιοπλοϊκό σκάφος για την πρακτική άσκηση και με θεωρητικά μαθήματα.

❷ Λειτουργούμε ΤΜΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ (Παλαιών αθλητών κολύμβησης) που ανταποκρίνεται σε ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν τα στυλ της κολύμβησης και σε βετεράνους αθλητές που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα.

❸ Λειτουργούμε ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ για ενήλικες που τους αρέσει το τεχνικό άθλημα της κωπηλασίας. Επίσης το τμήμα ιστιοπλοΐας κατηγορίας optimist λειτουργεί για παιδιά ηλικίας από 7 ετών και άνω με τα σκάφη Optimist.

Για πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία του Ναυτικού Oμίλου Αργοστολίου καθημερινά (Δευτέρα- Παρασκευή) 10:00 π.μ. – 13:00μ.μ. στο τηλέφωνο 26710 22874, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο noarg@otenet.gr και στη Διεύθυνση Παραλία Αργοστολίου – έναντι εστιατ. Αμπελάκι.

Από το Δ.Σ. του Ν.O.ΑΡΓOΣΤOΛΙOΥ