Τα ψιφαλάκια των ψαράδων και των κυνηγών!

ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ χθες αλλά το επαναλαμβάνουμε και σήμερα γιατί είναι απίστευτος ο δήμαρχος Μιχαλάτος! Κάνει ό,τι μπορεί …για να μην τον αφήνουμε σε ησυχία!

Τι ήταν πάλι αυτό το τελευταίο …«Εκ του Γραφείο Δημάρχου»;

10 μήνες τώρα που βιώνουμε την πρωτοφανή κατάσταση με την πανδημία και τον ισοπεδωτισμό των μέτρων που παίρνονται από την Κυβέρνηση, έτσι που η «πράσινη» Κεφαλονιά (και το Θιάκι) να αντιμετωπίζεται όπως «οι κόκκινες» κορονόπληκτες περιοχές, δεν ακούσαμε το Θεόφιλο (και όλους τους άλλους της τοπικής πολιτικής ηγεσίας) να διαμαρτύρονται. 

Πρωτοφανής αδιαφορία που μόνο εγκληματική μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ξαφνικά λοιπόν εμφανίζεται ο Θεόφιλος και ζητάει «από τους αρμόδιους» – ούτε καν από την Κυβέρνηση που παίρνει τις αποφάσεις ο αθεόφοβος – … 

«Να επιτραπεί το κυνήγι και το ερασιτεχνικό ψάρεμα»!!! 

Σωστό, σωστότατο, το αίτημα!

Αλλά ρε Θεόφιλε, 10 μήνες καραντίνα αυτό βρήκες να ζητήσεις μόνο για τον ισοπεδωτισμό των μέτρων στην Κεφαλονιά και μάλιστα τόσο ξεφωνημένα για «το ξεπέταγμα» του σωστού (κατά τα άλλα) αιτήματος;

Πάνω και πέρα απ’ όλα, βρε αθεόφοβε, ακόμα και τώρα …τα ψιφαλάκια; 

Τα ψιφαλάκια των ψαράδων και των κυνηγών!

Υ.Γ.: Φυσικά και δεν ξεχνιέται η άλλη μεγάλη και σπουδαία παρουσία της Δημοτικής Αρχής Μιχαλάτου στην πανδημία: Το σκάνδαλο με τις μάσκες! Που αγόρασε 0,48 ευρώ τη μία όταν στη λιανική ήταν …0,30 ευρώ! Φυσικά από «το δικό μας παιδί»!

ΚΟΣΜΟ-ΠΟΛΙΤΗΣ