ΤΑ «RAFALE» ΚΑΙ ΤΟ …ΠΕΝΘΟΣ!!!

➙ ΔΥΟ λόγια, για τα «Rafale»:

ΕΣΤΩ ΚΑΙ MONON η αντίδραση των γειτόνων μας Τούρκων, καταδεικνύει, πέραν πάσης αμφιβολίας, την τεράστιαν αποτρεπτικήν τους δυνατότητα, για την Πατρίδα μας! ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΗΝ! Το τονίζω!

➙ ΕΠΕΙΔΗ ακριβώς, δεν επιθυμούμε …«να ανακαταλάβουμε την Πόλη»! Ούτε παρόμοια …όνειρα επικροτούμε, το 2022! ΜΑΚΑΡΙ να είχαμε ως γείτονες, Ελβετούς, Βέλγους, και Γάλλους, ώστε να μην καθίστατο απολύτως απαραίτητη, η μεγάλη Στρατιωτική Δαπάνη μας, ειδικά τέτοιες στιγμές! ΕΙΘΕ!

➙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ όμως, αντί των πιο πάνω, έχουμε για γείτονα ορκισμένον εχθρόν του Ελληνισμού, μόνιμα απειλούντα την Εθνικήν Ύπαρξίν μας! Αποκλείεται, έστω και ένας Έλληνας (τέτοιος άνευ …εισαγωγικών!) να αγνοεί, ειλικρινά, αυτήν την Πραγματικότητα!

➙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΝ το …Πένθος τόσων «δικών μας», αυστηρά και μόνον …κομματικά «αγωνιζομένων», για εξεύρεση παιδαριωδών δικαιολογιών, προκειμένου να …«κόψουν κάτι», από την σωτήριαν Ελληνικήν, τέτοιαν μεγάλην επιτυχία! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΝ!

➙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΝ, επαναλαμβάνω, και εξόχως οδυνηρόν συγχρόνως, ειδικά αν ληφθεί σοβαρά υπ’ όψιν και το γεγονός, ότι πλείστοι όσοι των «Πενθούντων» ανά την Επικράτειάν μας, θέλουν να κατέχουν Θώκους Πολιτικούς Σπουδαίους, να Άρχουν …μονίμως, και να συμμετέχουν στον …Σχεδιασμόν της μοίρας, των επόμενων γενεών μας!

➙ ΕΙΘΕ ο Θεός να μας προστατεύει από τέτοιους επίδοξους …σωτήρες μας!!!