Τελικά, ήταν μιά …πασχαλινή φωτοβολίδα;

Aγαπητό kefalonia magazine, πριν λίγες μέρες, μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα, και με το Αργοστόλι να «ασφυκτιά» με ένα απίστευτο κυκλοφοριακό μποτιλιάρισμα που οφείλεται και στα έργα ανάπλασης που γίνονται χωρίς κυκλοφοριακή μελέτη, το Μέγαρο (τόσο μέσω ιστοσελίδας που απηχεί τις απόψεις του αλλά και με ανάρτηση του Αντιδημάρχου Έργων Διονύση Λυκούδη στα σόσιaλ μίντια), ανακοίνωσε ότι θα μετατρέψει τον χώρο του λιμανιού στο Αργοστόλι σε πάρκινγκ!

Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε και από μακέτα ενώ το ρεπορτάζ έλεγε ότι το Λιμενικό Ταμείο πήρε σχετική απόφαση που θα δημοσιευόταν σήμερα (Σ.Σ.: 30/4) στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Το θέμα έκλεινε με δηλώσεις των «πρωταγωνιστών», του Αντιδημάρχου Λυκούδη και του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Μοσχονά.

Σήμερα όμως και μέχρι την ώρα που γράφεται το κείμενο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ.

Στην δε αγορά του Αργοστολίου όλο αυτό το εγχείρημα αντιμετωπίζεται με προβληματισμό καθώς εκτιμάται ότι, κατ’ αρχήν η απομάκρυνση των μπαζών από το λιμάνι δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση για το Μέγαρο…

Μήπως τελικά αυτή η ανακοίνωση ήταν μία πασχαλινή και προεκλογική φωοβολίδα για να καθησυχάσει μέχρι τις εκλογές τους εξαγριωμένους δημότες που αντιμετωπίζουν καθημερινά μία απίστευτη αναρχία και ένα χάος στην πόλη του Αργοστολίου, για την οποία μέγιστο βαθμό ευθύνης φέρνει το Μέγαρο με την προχειρότητα που αντιμετωπίζει τα έργα;

Ιδωμεν.

(Ο τοπικός αναλυτής-kefaloniamagazine.gr)