Την ώρα που στην Αθήνα έκαναν έκτακτο ΚΥΣΕΑ, στην Κύπρο οι υπουργοί διασκέδαζαν με την Φουρέιρα!

Η Ελένη Φουρέιρα εντυπωσίασε τους πάντες με την εμφάνισή της στον Κατακλυσμό Αμμοχώστου 2019 στον Πρωταρά και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους Κύπριους υπουργούς που βρέθηκαν εκεί να την απολαύσουν.

Και όλα αυτά την ώρα που στην Αθήνα να συνεδρίαζε εκτάκτως το ΚΥΣΕΑ! Την ίδια ώρα δηλαδή που στην Αθήνα προκλήθηκε τέτοια ανησυχία από τις κινήσεις της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο με αποτέλεσμα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να αποφασίσει να συγκαλέσει -παραμονές Αγίου Πνεύματος- έκτακτο ΚΥΣΕΑ, στην Κύπρο μάλλον, φαίνεται, ότι αξιολογούσαν την όλη κατάσταση πιο… χαλαρά, αφού ο υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης και άλλα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου της Κύπρου παρακολουθούσαν συναυλία της Ελένης Φουρέιρα. Ανάμεσα σε χιλιάδες κόσμου, όπως μεταδίδει το Alphanews.live της Κύπρου, στους εορτασμούς έδωσαν το «παρών» μέλη της κυπριακής πολιτικής ηγεσίας του τόπου (υπουργοί Ενέργειας, Δικαιοσύνης, Υγείας).

Η φωτογραφία με την Ελένη Φουρέιρα

Τα μέλη της κυπριακής κυβέρνησης δεν απόλαυσαν απλά την Ελένη Φουρέιρα, η οποία έφερε την Κύπρο στη δεύτερη θέση της Eurovision πέρυσι, αλλά πόζαραν και με την τραγουδίστρια.

Η Ελένη Φουρέιρα με Κύπριους υπουργούς

(iefimerida)