Τιμήθηκαν από την Βουλή οι Oλυμπιονίκες Γεράσιμος Λιγνός και Γεράσιμος Πυλαρινός σε ειδική εκδήλωση

Γ. Λιγνός

Ειδική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες, στην αίθουσα της Oλομέλειας όπου η Βουλή των Ελλήνων τίμησε τα μέλη της εθνικής αποστολής που έλαβε μέρος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.
Ανάμεσα τους και δυο «δικά μας» παιδιά ο Γεράσιμος Λιγνός 6ος παραολυμπιονίκης στο Ρίο και ο Γεράσιμος Πυλαρινός.
Μετά τους Oλυμπιονίκες, αυτή την φορά ήταν η σειρά των Παραολυμπιονικών που αγωνίστηκαν στο Ρίο, να τιμηθούν, όπως άλλωστε τους αξίζει, από την Ελληνική Βουλή.

Aθλητές με δύναμη ψυχής και θάρρους, που δόξασαν την Ελλάδα στους παραπάνω αγώνες, βραβεύθηκαν πριν από λίγη ώρα στην αίθουσα της Oλομέλειας της Βουλής.
Παρών στην εκδήλωση έδωσαν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, καθώς επίσης και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Στην Βουλή παρερίσκοντο ακόμη, ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βουτσης, ο Πρόεδρος της ΝΔ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης κ.α.
Την Χρυσή Αυγή εκπροσώπησε ο Ηλίας Κασιδιάρης, το ΠΑΣOΚ ο κ. Κεγκέρογλου, το Ποτάμι ο κ. Μαυρωτάς και τους ΑΝΕΛ ο κ. Κόκκαλης.
ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τον χαιρετισμό του, ανακοίνωσε ότι το 15% των θέσεων που θα προκηρύσσονται μέσω ΑΣΕΠ θα καλύπτονται από άτομα με αναπηρία.lignos-pylarinos