Τιμήθηκαν οι Παραολυμπιονίκες Γεράσιμος Λιγνός και Γεράσιμος Πυλαρινός

Γ. Λιγνός

Πραγματοποιήθηκε προχθές στο ξενοδοχείο Novotel, από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Π.Ε.) και την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ) η καθιερωμένη γιορτή με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Εγιναν πολλές βραβεύσεις αθλητών και αθλητριών που κατέκτησαν θέση στην πρώτη οκτάδα, κατά τη διάρκεια των Παραολυμπιακών Αγώνων, που έγιναν τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Μεταξύ των βραβευθέντων και δύο «δικά» μας παιδιά. Δύο Κεφαλονιτόπουλα που μας έκαναν υπερήφανους με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους στου Παραολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Φυσικά και πρόκειται για τους Γεράσιμο Λιγνό αθλητή κολύμβησης και Γεράσιμο Πυλαρινό – Μαρκαντωνάτο, αθλητή ξιφασκίας με αμαξίδιο.

Να αναφέρουμε ότι ο Γ. Λιγνός δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην εκδήλωση και το βραβείο παρέλαβε η μητέρα και προπονήτρια του Αλεξία Μωραίτου, η οποία και αυτή παρέλαβε τιμητική διάκριση σαν προπονήτρια του Γεράσιμου!

Πολλά συγχαρητήρια στους Γερασιμάδες, στους προπονητές τους και τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες στη συνέχεια.

Ο Γ. Λιγνός δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην εκδήλωση, λόγω των σπουδαστικών υποχρεώσεων του και το βραβείο παρέλαβε η μητέρα και προπονήτρια του Αλεξία Μωραίτου, η οποία και αυτή παρέλαβε τιμητική πλακέτα σαν προπονήτρια του Γεράσιμου και ο πατέρας του Σπύρος Λιγνός.

Τιμητική πλακέτα έλαβε και ο προπονητής του Γεράσιμου Πυλαρινού ο κ. Δημήτρης Κάζαγλης.

Γ. Πυλαρινός