ΤΙΜΕΣ, όπου ανήκουν!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

ΜΕΘΑΥΡΙΟ, θα εορτασθεί η Μεγάλη μας Εθνική Επέτειος! Αυτή της 25ης Μαρτίου, της έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, ενάντια στην οδυνηρή Οθωμανική κατοχή των τεσσάρων αιώνων!

ΜΕΤΑΞΥ των εορταστικών εκδηλώσεων, πρωτεύουσα θέση θα καταλαμβάνουν οι Στρατιωτικές Παρελάσεις, πολύ πιθανόν …”συνοδευόμενες” από πολύ γνωστά, καθόλου τιμητικά για όλους μας επεισόδια, κατά των διαφόρων εκπροσώπων της Πολιτικής μας Εξουσίας- δραστηριότητος, που στις διάφορες “εξέδρες” θα …”στηθούν”, προκειμένου να απολαύσουν Δόξες και Τιμές από τους Παρελαύνοντες!

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ να αποφύγουμε αυτά τα δυσάρεστα όσο και επικίνδυνα έκτροπα, τέτοια που τα τελευταία αρκετά χρόνια αμαυρώνουν την Ιερότητα της Ημέρας, αν, οι συνήθως εκεί “απολαμβάνοντες” συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, αντικατασταθούν από Γαλανόλευκες και από απογόνους των υπέρ Πατρίδος (κατά την Υπεράσπιση των Ιερών και των Οσίων μας)φονευθέντων στο πεδίον της Τιμής, με καταλλήλου μεγέθους φωτογραφίες των Ηρώων Πεσόντων- Ηρώων Αγωνισθέντων στα χέρια τους! Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ αλλά και ο Μαθητικός Χαιρετισμός από τους παρελαύνοντες, ΠΡΟΣ τους Ήρωες, προς την Γαλανόλευκην, προς τους των Ενόπλων μας Δυνάμεων! ΠΡΟΣ αυτήν την κατεύθυνση, εν ειρήνη πάντοτε και με τον οφειλόμενο απεριόριστο σεβασμό και ευγνωμοσύνη!!