Τιμητική εκδήλωση για τον Αρχιμανδρίτη Γερ. Καλλιβωκά

Η Ενωση και ο Δήμος Κηφισιάς οργανώνουν τιμητική βραδιά αφιερωμένη στον αείμνηστο Αρχιμανδρίτη π. Γεράσιμο Καλλιβωκά ο οποίος υπήρξε ιερατικός προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού Αγ. Δημητρίου Κηφισιάς και εξαίρετος Κεφαλονίτης και καθηγητής.

Στο 1ο μέρος ο τ. Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ελλάδας Σπύρος Γαλιατσάτος (μαθητής του τιμωμένου) θα παρουσιάσει τα νεανικά χρόνια και την ζωή του π. Γεράσιμου στην Κεφαλονιά ενώ ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι. Μητροπόλεως Κηφισιάς, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος π. Χρήστος Κυριακόπουλος θα εξιστορήσει αναμνήσεις από την συνεργασία του στον Μητροπολιτικό Ναό με τον τιμώμενο σκιαγραφώντας την προσωπικότητά του.

Στο 2ο μέρος η φημισμένη Μικτή Εκκλησιαστική Χορωδία Αθηνών υπό την διεύθυνση του Κεφαλονίτη Μαέστρου Γαβριήλ Αντωνέλλου θα αποδώσει ψαλμούς των Χριστουγέννων και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από όλο τον κόσμο.

Η παρουσία σας στην μεγάλη αυτή εκδήλωση θα είναι για μας ιδιαίτερη χαρά και τιμή.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19/12 και ώρα 18.30 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δημαρχείου Κηφισιάς (οδός Διονυσίου & Μυρσίνης).