Τιμητική πλακέτα στον Βαγγέλη Κεκάτο

an an1

Με την συμμετοχή πλήθους κόσμου την Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016, έγινε η Κεντρική ετήσια Εκδήλωση των Κεφαλλήνων και Ιθακησίων της Tampa Florida.
Με πρόσκληση του Προέδρου του Συλλόγου κ. Διονύση Βλάχου συμμετείχε στην εκδήλωση, ο αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Κεκάτος εκπροσωπώντας τον δήμαρχο Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρο Παρίση.
Προσωπικότητες της παροικίας τίμησαν με την συμμετοχή τους την Εκδήλωση ενώ του Φιλανθρωπικού Προγράμματος στήριξης των Δομών Πρόνοιας του Νησιού επιμελήθηκε ο Δρ. Μαρίνος Χιόνης.
Τιμητική Πλακέτα του Συλλόγου προσέφερε ευγενώς στον κ. Κεκάτο ο κ. Βλάχος σε ένδειξη αναγνώρισης των υπηρεσιών του τόσο στον χώρο του Τουρισμού όσο και στην διαρκή στήριξη των δραστηριοτήτων της Παγκοσμίου Oμοσπονδίας στο Νησί.
Επίσης συζητήθηκαν όλα τα στάδια προεργασίας και οι οργανωτικές διαδικασίες των Εκδηλώσεων της «Εβδομάδας των Αποδήμων» τον Αύγουστο στην Κεφαλονιά.
Τέλος ο κ. Κεκάτος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την τιμητική υποδοχή και αύριο αναχωρεί για το Fort Lauderdale όπου ήδη βρίσκονται τα Στελέχη της CTM για την περαιτέρω προώθηση της Κεφαλονιάς ως καθιερωμενου προορισμού Κρουαζιέρας.