ΤΙ ΚΡΙΜΑ! Τι κρίμα!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

 ΑΝΤΙ να έχουν αρχίσει σοβαρότατες διακομματικές συζητήσεις, μήπως, μήπως και βρεθούν τρόποι αποφυγής του βέβαιου θανάτου του μικρο-μεσαίου επιχειρηματίου, του χαμηλόμισθου, τού άνεργου πατέρα, του δυστυχή παππού…

ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, διακομματικές, Εθνικές, πέραν “Χρωμάτων” και “Δογμάτων”, προ-ετοιμασίες και Σχεδιασμούς, για την πολύ πιθανή περίπτωση της συνολικής-ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ “παραίτησής μας”, από την εφαρμογή υπογραφέντων περιεχομένων κειμένων-“μνημονίων”, με τις όποιες συνέπειες, εφ’ όσον και Εθνικά πεισθούμε ότι έτσι πεθαίνουμε,”ΣΒΗΝΟΥΜΕ” άνευ ελπίδος ουδεμίας!

ΑΝΤΙ… ΑΝΤΙ… ΑΝΤΙ…., ΕΜΕΙΣ ασχολούμεθα με κομματικές …αφηρημένες “Τέχνες”, με ευφυολογήματα της δεκάρας, με ανούσιες θεωρίες, με “ξύλινες” γλώσσες,με …τρίχες λαϊκότατα!

ΠΑΝΤΟΤΕ στο όνομα κομματικών “παιγνίων”, δήθεν στα “πλαίσια” ενός κουρελιασμένου (από πολλούς από τους ίδιους που θα διεκδικούν την ψήφον μας) Συντάγματος και μιας πολύ “ΠΛΗΓΩΜΕΝΗΣ” Δημοκρατίας!

ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ και πράγματα τα οποία ο λαός έπρεπε να γνωρίζει προ πολλών ετών, ότι ΜΟΝΟ περισσότερα δεινά, “μπορούν” να του φέρουν!

ΛΥΠΟΥΜΑΙ!