ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΙΝ από το 2000, έγραφα και εδημοσίευα, για την τότε επερχόμενη «Κρίση»!  Επέμενα για το χρηματο-οικονομικό «τσουνάμι», το οποίο έβλεπα να καταφθάνει ολοταχώς, προς τα κούφια μας κεφάλια!

➔ ΤΗΝ τότε ανερμήνευτην αδράνειά μας, το «ΣΥΝΔΡΟΜΟΝ» μας το εξευτελιστικό και θανατηφόρον, προ των Γερμανών και της Ενωσής μας και μπροστά στα ολέθρια κελεύσματά της τελευταίας, την πληρώσαμε, την πληρώνουμε και θα την πληρώνουμε, πάρα πολύ ακριβά! Για τα επόμενα πολλά, πάρα πολλά χρόνια!

➔ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ εκάναμε κάτι! Ενώ μπορούσαμε! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

➔ ΣΗΜΕΡΑ, οι Κυβερνώντες προσπαθούν απεγνωσμένα! Φιλότιμα! Τους το αναγνωρίζω! Τους συμμερίζομαι! Συμπάσχω μαζί τους! Αντέδρασαν έγκαιρα και υπεύθυνα, στον τομέα της υγείας, και κάθε επιβράβευση τους αξίζει! Με κάθε ειλικρίνεια!

➔ ΟΜΩΣ, με παρόμοια, προσωρινά, καθαρά «ασπιρινοειδή» χρηματο-οικονομικά/επιχειρηματικά μέτρα, οδηγούμεθα σε καταστάσεις-εφιάλτες! Με κάθε βεβαιότητα! Μετά την νίκην μας κατά του ιού, η οποία θα έλθει!

➔ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ μπορούμε να κάνουμε! Ακόμα και τώρα! Σήμερα!

➔ ΑΡΚΕΙ να καταλάβουμε, να εμπεδώσουμε επιτέλους το γεγονός, ότι ΕΜΕΙΣ, μόνον ΕΜΕΙΣ, μπορούμε και πρέπει να επιλέξουμε μεταξύ της ζωής ή του θανάτου μας (άνευ εισαγωγικών), μετά τον ιόν!

➔ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, κάθε ώρα, κάθε λεπτό της ώρας που περνά, ενώ -ουσία- αδρανείς σε αυτόν τον τομέα, τον σπουδαιότερον, αμέσως μετά από αυτόν της υγείας (πάντοτε σε σχέση με το εύρος, της εξόχως οδυνηρής χρηματο-οικονομικής Πραγματικότητος μπροστά μας), μας φέρει πλησιέστερα προς πρωτόγνωρες καταστάσεις, τις οποίες δεν θέλω, και δεν πρέπει να περιγράψω!!!

➔ ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ! Σαρκικά, ψυχικά, οικονομικά!!!