Τουρνουά Junior’s 5X5 Σάλας

Πραγματοποιήθηκε προχθές στα γραφεία της ΕΠΣΚΙ στο Αργοστόλι, η κλήρωση του επίσημου Τουρνουά Junior’s 5Χ5 Σάλας «Κέφαλος Winter 2018».

Την κλήρωση, λόγω κωλύματος του προέδρου της Ε.Ε.Π. και Κ.Ε., πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ κ. Θέμης Βαλσαμής με την βοήθεια της μικρής Νεφέλης, κόρης του προπονητου της Εικοσιμίας Δημήτρη Ζησιμάτου.

Αφού οι τέσσερις ομάδες που συμμετείχαν, μπήκαν στην κληρωτίδα, το αποτέλεσμα που προέκυψε στη συνέχεια ήταν το παρακάτω:

1η αγωνιστική (5/1/18)

Διλινάτα – Εικοσιμία

Παλληξουριακός – Φωκάτα

2η αγωνιστική (6/1/18)

Φωκάτα – Διλινάτα

Παλληξουριακός – Εικοσιμία

3η αγωνιστική (7/1/18)

Διλινάτα – Παλληξουριακός

Εικοσιμία – Φωκάτα

Δυο λόγια για το συγκεκριμένο τουρνουά

Συμμετέχουν συνολικά τέσσερις (4) ομάδες που αποτελούνται από παιδιά γεννημένα από 1-1-2008 έως και 31-12-2009.

Στο Φ.Α. δηλώνονται μέχρι 12 ποδοσφαιριστές με δικαίωμα συμμετοχής σε όλους, αφού εκτός των πέντε που ξεκινούν τον αγώνα στη συνέχεια ο προπονητής κάθε ομάδας, χωρίς να διακόπτεται το παιχνίδι, μπορεί να κάνει όσες αλλαγές επιθυμεί από τους εγγεγραμμένους στο Φ.Α..

Το συγκεκριμένο Τουρνουά θα διεξαχθεί το τριήμερο 5-6 και 7/1/2018 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» και η διάρκεια του κάθε αγώνα θα είναι 40’, διαιρούμενα σε δυο ημίχρονα των 20’.

Η βαθμολογία θα είναι για νίκη 3 βαθμοί, για ισοπαλία 1 και για ήττα 0.

Να τονιστεί ότι είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται ένα τέτοιου είδους τουρνουά και για αυτό πρέπει να στηριχθεί από όλους.

Καλή επιτυχία στις ομάδες που συμμετέχουν!

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ Θέμης Βαλσαμής και η μικρή Νεφέλη ενώ τραβάει και βγάζει τον κλήρο