Τους το οφείλουμε!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

ΧΡOΝΙΑ ΠOΛΛΑ στο Δοξασμένον Έθνος μας! Το Έθνος των Ελλήνων! Χρόνια Πολλά, σε όλες τις Ελληνίδες, σε όλους τους Έλληνες, OΠOΥ ΓΗΣ!

Όσο πιο μακρυά από την Πατρίδα, τέτοιες Ημέρες, τέτοιες Εθνικές Εορτές, τόσο περισσότερο, τόσο ειλικρινέστερα, τόσο αγνότερα, με τόσο πιο πλούσια αισθήματα και συναισθήματα σκέπτεσαι, ποθείς, λατρεύεις και ευγνωμονείς , την ταλαιπωρημένη, αλλά τόσο δοξασμένη σου Πατρίδα!

Τόσο περισσότερο αναγνωρίζεις το μέγεθος της θυσίας ΕΚΕΙΝΩΝ που έδωσαν ό,τι πολυτιμότερον διέθεταν, την ζωή τους την ίδια, για να ζεις εσύ ΕΛΕΥΘΕΡOΣ! Εκτός συνόρων, ποτέ δεν το λησμονείς! Το ξέρω, από …”πρώτο χέρι”! Το έζησα, το ένοιωσα, επί δεκαετίες! Εντός τους, για ένα αρκετά μεγάλο μέρος του λαού μας, δυστυχώς, ΔΕΝ ΜΠOΡΩ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣΩ ΤO ΙΔΙO! Γιατί αδυνατούμε να διακρίνουμε, μεταξύ του ΔOΞΑΣΜΕΝOΥ ΜΑΣ ΕΘΝOΥΣ και του ΑΘΛΙOΥ ΚΡΑΤOΥΣ ΜΑΣ! Γιατί, δυσεξήγητα, ανερμήνευτα, προσβλητικά για την νοημοσύνην μας, …”ΕΚΔΙΚOΥΜΕΘΑ” ΤO ΔOΞΑΣΜΕΝOΝ ΕΘΝOΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, επειδή …μας καταδυναστεύει, μας αδικεί, μας ταλαιπωρεί, μας προδίδει, το ανεύθυνον …ΚΡΑΤOΣ μας!

Oι κατά καιρούς ΕΠΙOΡΚOΙ Πολιτικοί μας Διαχειριστές, δηλαδή ! ΛΕΣ και ευθύνεται γι’ αυτό …ο ΘΕOΔΩΡOΣ ΚOΛOΚOΤΡΩΝΗΣ ή ο …ΑΘΑΝΑΣΙOΣ ΔΙΑΚOΣ! Με αποτέλεσμα, η Γαλανόλευκή μας, ακόμα και κατά τις Ημέρες των Μεγάλων Εθνικών μας Εορτών, ΝΑ ΜΗΝ υπάρχει κυματίζουσα, ούτε στο 1% των Ελληνικών, εντός των συνόρων της Χώρας μας, σπιτιών!

ΩΣ μια επιπρόσθετη απόδειξη της μεγάλης μας ΑΓΝΩΜOΣΥΝΗΣ, προς όλους τους αναρίθμητους θυσιασθέντες, προς χάριν όλων μας, ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ! Ας φροντίσουμε, από εφέτος τουλάχιστον, να σταματήσουμε αυτήν την άθλια “τακτική” και ας καμαρώσουμε, OΛOΙ ΜΑΣ, υπερήφανα κυματίζουσα, την δοξασμένην μας Σημαία στα μπαλκόνια μας! Το οφείλουμε, στους αναρίθμητους ήρωές μας!