ΤΟΥΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➙ΤΗΝ ΕΥΧΗ «να αλλάξει κάπως», ο επανεκλεγείς υπερφιλόδοξος  γείτων δεν εκφράζω, γιατί κάτι τέτοιο αποκλείω, αφού θα ήταν τουλάχιστον  αδαές από πλευράς μου, αν έτσι, τόσο πρόχειρα και επιπόλαια, την εξέφραζα!

➙ΣΥΝΤΟΜΑ, τα ήδη γνωστά, επικίνδυνα, ευθύτατα κατακτητικά Σχέδιά του εις βάρος μας, θα μας τα υπενθυμίζει, και μάλλον με …περισσότερο θράσος από πριν!

➙ΤΗΝ ΕΥΧΗΝ όμως ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ και επ’ ουδενί, επαναλαμβάνω, και θα επαναλαμβάνω, όσο κι’ αν κάποιους -ατυχέστατα όχι λίγους- ενοχλώ!

➙ΟΠΩΣ θα επαναλαμβάνω, και την εκ βαθέων ευχήν μου να καταλάβει η Κοινωνία μας όλη, η επί μακρόν περιθωριοποιημένη από «σκληρούς» κομματικούς Σχεδιασμούς, ότι Χώρες για Δημόσια και Διεθνή Χρέη, Ιστορικά,, δεν εξηφανίσθησαν, από τον Παγκόσμιον Χάρτη!

➙ΟΜΩΣ, για αισχρή και προκλητική λήθη-απάθεια, των Κοινωνιών  τους, των Πολιτών τους,, απέναντι στα εκατομμύρια των  θυσιασθέντων προς χάριν της πολύτιμης Ελευθερίας όλων μας, όλων τους, για την  μόνιμη περιφρόνησή  τους προς την Αμυντικήν Προετοιμασίαν τους, την τέτοιαν επιτυχούς αντιμετώπισης του εχθρού τους αν έτσι ήθελε απαιτηθεί, για την περιφρόνησή τους  προς τα Εθνικά τους Σύμβολα, προς την Ιστορία τους, προς τον Πολιτισμόν τους, προς το Παρελθόν τους, προς ό,τι το Εθνικόν και από θυσίες ανθρώπων τους καθαγιασμένον, ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΕΞΗΦΑΝΙΣΘΗΣΑΝ!

➙  ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!