Τούρκος οπαδός τα σπάει όλα μετά από φάρσα της γυναίκας του

Ο άνθρωπος απλά ήθελε να καθίσει να δει Euro και την ομάδα του κόντρα στην Κροατία. Ομως τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως τα σχεδιάζουμε και στην τουαλέτα υπήρχε κάποιος που άλλαζε το κανάλι μέσω ινητού τηλεφώνου. Ο Τούρκος έγινε… Τούρκος και το φινάλε δεν ήταν πολύ όμορφο…

Γιατί έσπασε το λάπτοπ!

Με την βοήθεια της δημοσιογράφου Αννας Παναγιωτίδου, καταφέραμε να μεταφράσουμε τα λόγια που ανταλλάσει ο Τούρκος οπαδός με την σύντροφό του, η οποία του έστησε την φάρσα.
Ο Τούρκος αρχικά ξεσπάει στην Selma, επειδή του μιλούσε και τον ενοχλούσε, αποσπώντας του την προσοχή από τον αγώνα. Φανατικός οπαδός αυτός, της λέει μην τολμήσει άλλη ενόχληση…
Η κοπέλα εκνευρίζεται και εξηγεί ότι το περίμενε και γι’ αυτό είχε φροντίσει να του στήσει αυτή την φάρσα, μέσω της εφαρμογής στο κινητό της που χειρίζεται την τηλεόραση (τα περιγράφει η ίδια ). Οσο τα σπάει, ο Τούρκος δεν κάνει κάτι άλλο από το να βρίζει. Κι όταν η κοπέλα έρχεται μέσα και απορεί με την εικόνα που αντικρίζει, της λέει αυτός, “σ’άρεσε τώρα;”. Και (δείχνοντας το λάπτοπ) της λέει “να δω πως θα μπαίνεις facebook!”.

“Θα σε εκδικηθώ”

Η απορία όλων μας ήταν σχετική με την κατάληξη της ιστορίας, δηλαδή με το πώς αντέδρασε ο Τούρκος όταν διαπίστωσε πως όλο αυτό ήταν μια φάρσα στημένη από την κοπέλα του.

Οχι, δεν την σκότωσε, όπως εικάζαμε όλοι, αλλά υποσχέθηκε ότι θα την εκδικηθεί. Ο Τούρκος οπαδός ονομάζεται İzzet Salti και είναι φανατικός οπαδός της Φενέρ, ενώ είναι γνωστός στην Τουρκία επειδή παίζει μεγάλα ποσά σε στοιχηματισμό στο ποδόσφαιρο.

Απορία όλων ήταν τελικά τι έγινε μετά που έμαθε για την φάρσα, κι αυτός απάντησε απ τα κοινωνικά δίκτυα, λέγοντας ότι σέβεται και αγαπάει τις γυναίκες. Είπε ότι όλα είχαν αίσιο τέλος, άλλα συμπλήρωσε ότι θα την εκδικηθεί: “Σελμά θα χάσεις τον ύπνο σου! Θα σε ξεφτιλίσω σε όλο τον κόσμο, μα σήμερα, μα σε 5 χρόνια, θα το κάνω! “, έγραψε στην ανάρτηση του.

(gazzetta.gr)