Το Αργοστόλι στο «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση»

Πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς είναι το πανέμορφο Αργοστόλι.

Η κάμερα μας βρέθηκε στο νησί και την υποδέχτηκαν οι κανταδόροι που τους ξενάγησαν στο όμορφο νησί, στην πλατεία Αργοστολίου, το Λιθόστρωτο, την πλατεία καμπάνας, τις Καταβόθρες, τη λιμνοθάλασσα του Κουτάβου, το Φανάρι και τις πανέμορφες παραλίες, Μακρύ & Πλατύ Γυαλό, ενώ μας έδειξαν πώς φτιάχνονται και οι παραδοσιακές μάντολες.

Να ευχαριστήσουμε θερμά το ξενοδοχείο Aenos Hotel στην πλατεία του Αργοστολίου για την φιλοξενία και για τα πλάνα Drone, τον Vasilis Loukatos, τον @Andreas Stellatos , τον Jerry Gasparinatos και τον Γιάννη Πρασσίδη!

Αποστολή στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς

Πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς είναι το πανέμορφο Αργοστόλι. Η κάμερα μας βρέθηκε στο νησί και την υποδέχτηκαν οι κανταδόροι που τους ξενάγησαν στο όμορφο νησί, στην πλατεία Αργοστολίου, το Λιθόστρωτο, την πλατεία καμπάνας, τις Καταβόθρες, τη λιμνοθάλασσα του Κουτάβου, το Φανάρι και τις πανέμορφες παραλίες, Μακρύ & Πλατύ Γυαλό, ενώ μας έδειξαν πώς φτιάχνονται και οι παραδοσιακές μάντολες. Να ευχαριστήσουμε θερμά το ξενοδοχείο Aenos Hotel στην πλατεία του Αργοστολίου για την φιλοξενία και για τα πλάνα Drone, τον Vasilis Loukatos, τον @Andreas Stellatos , τον Jerry Gasparinatos και τον Γιάννη Πρασσίδη!Tina Michailidou-Mavromichali

Δημοσιεύτηκε από Σαββατοκύριακο με το Μάνεση στις Κυριακή, 19 Μαΐου 2019