«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»

Αφού πρώτα ευχηθώ καλή δύναμη στους συμπολίτες μας να ξεπεράσουμε όλοι μαζί τις συνέπειες που μας προξένησαν τα ακραία και πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα, θέλω να απευθυνθώ στον κ. Αριστοτέλη Μπατιστάτο και να τον ευχαριστήσω από καρδιάς που απήντησε στο δικό μου δελτίο τύπου που εξέδωσα στις 15/09/2020 για να του υπενθυμίσω τα κάτωθι :

Όπως λέει και ο σοφός λαός μας ο κ. Μπατιστάτε «το τυρί το είδε, τη φάκα δεν είδε». Και το λέω αυτό γιατί θα του υπενθυμίσω και άλλα που είπε και δεν έκανε ο κ. Τσίπρας και δυστυχώς πονάνε.

κ. Αριστοτέλη Μπατιστάτε, δεν υποσχέθηκε ο κ. Τσίπρας και διαλαλούσε «κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη» και στο τέλος έδωσε και την Ακρόπολη στους ξένους δανειστές. Είναι έτσι ή δεν είναι;

κ. Αριστοτέλη Μπατιστάτε ο κ. Τσίπρας δεν αποκαλούσε τον Σαμαρά γερμανοτσολιά και στο τέλος προσκύνησε γονατιστός την κ. Μέρκελ ; Είναι έτσι ή δεν είναι;

κ. Αριστοτέλη Μπατιστάτε, επειδή είσαι και πρώιμος συνταξιούχος, μήπως πρέπει να σου υπενθυμίσω ότι έκοψε τις συντάξεις 19 φορές και τα αναδρομικά τώρα τα επιστρέφει ο Μητσοτάκης; Είναι έτσι ή δεν είναι;

κ. Αριστοτέλη Μπατιστάτε, ποιος έβαλε τα ΜΑΤ στην πλατεία Βάθης και ξυλοκόπησαν τους αγρότες όταν τους έταζε απαλλαγή από τη τήρηση βιβλίων και αφορολόγητες τις κοινοτικές ενισχύσεις και έπραξε ακριβώς τα αντίθετα; Είναι έτσι ή δεν είναι;

κ. Αριστοτέλη Μπατιστάτε, ο Μητσοτάκης έκρυψε την αλήθεια ή ο κ. Τσίπρας για τους 120 συμπολίτες μας που κάηκαν στο Μάτι και δεν βγήκε να ζητήσει ένα συγγνώμη; Είναι έτσι ή δεν είναι;

κ. Αριστοτέλη Μπατιστάτε δεν γνώριζε τίποτα για τα θύματα στη Μάνδρα Αττικής ο κ. Τσίπρας μαζί και η κ. Δούρου;

κ. Αριστοτέλη Μπατιστάτε έχω να σου υπενθυμίσω κι άλλα, αλλά τα αφήνω για τον τρίτο γύρο και σε περιμένω (βλέπε βοσκοτόπια, ταξίδι στην Κούβα, ο πολιτικά μορφωμένος σύμβουλός του, κ.ά.).

Τώρα σου απαντώ για τον κ. Μητσοτάκη για να φρεσκάρω τη μνήμη σου, ο οποίος είχε πει ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κακή συμφωνία, αλλά είναι υποχρεωμένος να την ανεχθεί διότι πέρασε μέσα από τη Βουλή με ψηφοφορία (ήταν τότε που θα έριχνε ο κ. Καμμένος την κυβένρηση Τσίπρα-ο άλλος πολιτικός συναίτερός σας, ο ψευτοπαλικαράς).

Όσο για την υγεία μου σε ευχαριστώ για τις ευχές αλλά σε πληροφορώ ότι είμαι πολύ καλά διότι εμπιστεύτηκα τους γιατρούς της πατρίδας μου, και έχω τη βοήθεια της Παναγία και του Δημιουργού που εσείς δεν πιστεύετε, αλλά κατά καιρούς ασπάζεστε τον Μητροπολίτη.

Το δε σύστημα υγείας το παρεδώσατε στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας σε άριστη κατάσταση, οπότε δεν χρειάζεται επιπλέον στελέχωση.

Το δε πρόγραμμά σου κράτησέ το για τη πάρτι σου, διότι απ’ ότι καταλαβαίνω είσαι κι εσύ από αυτούς τους πολιτικούς, όπως και ο αρχηγός σου που ταΐζετε τον κόσμο σανό, αλλά δυστυχώς για σας ο κόσμος σας έμαθε και δεν έχετε πλέον μέλλον με αυτόν τον αρχηγό.

κ. Μπατιστάτε εξηγώντας την απάντησή σας, μου δίνετε την εντύπωση ότι θέλετε να γίνεται γνωστός, διότι αν δε με απατάει η μνήμη μου, τις τελευταίες εκλογές που κατεβήκατε ως υποψήφιος βουλευτής πήρατε 230 ή 240 ψήφους.

κ. Αριστοτέλη Μπατιστάτε σ’ ευχαριστώ γι’ άλλη μια φορά και σε καταλαβαίνω απολύτως «το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».

Καλή συνέχεια

Ληξούρι 22/09/2020
ΛΟΥΚΕΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
Τέως Πρόεδρος ΝΟΔΕ

Β. Λουκέρης
Α. Μπατιστάτος