Το ημέτερον και μοναδικόν τέρας!

Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
τ. Δήμαρχος

ΑΝ είσαι άνθρωπος προικισμένος με γαϊδουρένια υπομονή και έχεις πάρει πολλές φορές αναισθητικό, λόγω εγχειρήσεων, αν έχεις σπουδάσει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό χαλώντας μιά τεράστια περιουσία των γονιών σου, αν έχεις ασχοληθεί με την Πολιτική ή με τη θρησκεία μας και λόγω ηλικίαςαπέκτησες σπάνιες εμπειρίες, θα θολώσει το μυαλό σου με το ανθρώπινο ον, δίποδον δηλαδή, που ονομάζεται Φίλης!

Εννοώ εκείνον που κάνει τον Υπουργό Παιδείας στην Ελληνική Κυβέρνηση, που τον επέλεξε -κατόπιν βασάνου-, ο Λεγεωνάριος Αλεξέϊ Τσίπροβιτς, ο ηγέτης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Σ’ αυτόν τον Φίλη, διάκειμαι φιλικά προσκείμενος -αρνούμενος όμωςνα τον φιλήσω-, γιατί βλέπω έναν άνθρωπο σοβαρό, σκυθρωπό, αγέλαστο, χοντρόσωμο, ενδεχομένως μισάνθρωπον, αλλά πεπαιδευμένον που σε συναρπάζει αφάνταστα με τα γο-γο -γο -γο -“ρο” του.
Μου είναι συμπαθέστατος γιατί είναι κινητή εγκυκλοπαίδεια. Μόρφωση -όχι αστεία! O Μπαμπινιώτης ωχρειά μπροστά του.
Oι επιτυχίες του στο χώρο του είναι πρωτοπορειακές! Καταργεί την προσευχή στα σχολεία για να μην προσβάλονται οι Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες. Καταργεί τις παρελάσεις κατά τις Εθνικές Επετείους -που κατά κάποιους γίνονται για απότιση φόρου τιμής προς τους απωλέσαντας της ζωήν των για την ζωήν ημών, της όπως κατάντησε σημερινής Πατρίδας μας. Δεν πρέπει να δίνουμε αφορμή στα παιδιά μας για Υπερεθνικισμό, με ενδεχόμενο να εμπλεκούμε σε πόλεμο με Αλβανία, Σκόπια ή Τουρκία. Μειώνει τις ώρες διαδασκαλείας των Θρησκευτικών.

Μ’ αυτή την ενέργεια δίδεται η ευχέρεια στους Μουσουλμάνους να ενσωματωθούν και ν’ αυξηθεί ο πληθυσμός της Χώρας μας που έχει δημογραφικό πρόβλημα. Αλλά το σοβαρότερο είναι η αφαίρεση από το λεξιλόγιό μας, το «βασιλόπουλο» και «πριγκήπισσα»! Αντικαθίστανται αντίστοιχα με «Γιουσουφάκι» και «Χανούμισσα».
Π’ ανάθεμά σε, θλιβερέ, τρισάθλιε, γελοίε! Κατουροκάνατο. Πότε θα καταλάβεις πως είσαι μία σπάνια διασταύρωση Αφρικανικού ρινόκερου με Βραζιλιάνικο αγριογούρουνο; (γου-γού-νι)
Στην Αγγλία εμφανιζόταν-, για αρκετά χρόνια, ένα τέρας στη λίμνη του Λοχ Νες! Στη χώρα μας, το τέρας μας, πόσο ακόμη θα εμφανίζεται; Σύνθημα:¨ «Φόλα στον Φίλη, είναι Φείδι».