Το ΚΑΠΗ γιόρτασε την Ημέρα Ηλικιωμένων

Την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων γιόρτασε προχθές το βράδι το ΚΑΠΗ στο «Στατέρι» στα Περατάτα.

Μία ιδαίτερη ημέρα, αφιερωμένη στους ηλικιωμένους, γονείς και παπούδες, που ο εορτασμός της καθιερώθηκε με την Απόφαση 45/106 της 14ης Δεκεμβρίου 1990 της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ως φόρο τιμής στην προσφορά στη ζωή και στην κοινωνία της 3ης πλέον Ηλικίας.

Η προσέλευση του κόσμου, κάθε ηλικίας, στην εορτή ήταν πολύ μεγάλη, αποτίνοντας κάθε σεβασμό και αναγνώριση των ηλικιωμένων μας.

Η οργάνωση ήταν άψογη, την οποία επιμελήθηκε η κοινωνική λειτουργός του ΟΚΑΠ κ. Ανθή Αρβανιτάκη.

Υπήρχε πλούσιος με γευστικότητα εδέσματα. Την βραδιά “έκλεψε” η Χορωδία του ΚΑΠΗ υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Βασίλη Καλογηρά, συνοδεία υπό την ορχήστρα του Γιώργου Παυλάτου και οι απηγγειλίες ποιημάτων των μελών του, που καταχειροκροτήθηκαν απ’ όλους τους παριστάμενους!

Ολοι χόρεψαν και τραγούδησαν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες χθες, με πρωταγωνιστές τους πρωταγωνιστές της Τρίτης Ηλικίας!

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους οι αντιδήμαρχοι Βαγγέλης Κεκάτος και Ηλίας Κουρκουμέλης, ο πρόεδρος του ΟΚΑΠ Γεράσιμος Παπαναστασάτος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου Μάκης Αποστολάτος, ο πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ και τ.πρόεδρος του ΟΚΑΠ Διονύσης Κοκόσης, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΔΑΚΙ Παναγής Βανδώρος κ.ά.

Ευχόμαστε στις σεβάσμιες γερόντισσες και στους σεβάσμιους γέροντές μας και του χρόνου με υγεία και κάθε ευτυχία!

Δ.Δ.-