Το Λιμεναρχείο στον Πόρο ερευνά για ΙΧ που έπεσε στη θάλασσα

Μεγάλη κινητοποίηση των Λιμενικών Αρχών στον Πόρο έγινε νωρίς απόψε το βράδυ, μετά από πληροφορίες ότι ΙΧ έπεσε στη θάλασσα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, δύο κάτοικοι του Πόρου ενημέρωσαν το Λιμεναρχείο ότι είδαν ΙΧ να πέφτει στη θάλασσα με μεγάλη ταχύτητα στην περιοχή του Μώλου, που βρίσκεται πίσω από το παλιό Λιμεναρχείο, στο Λιμάνι.

Αμεσα στο Μώλο προσέτρεξαν το Λιμενικό, η Πυροσβεστική, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και πλήθος κόσμου, ενώ βγήκε σκάφος του Λιμενικού στην περιοχή που επέδειξαν οι μάρτυρες , ερευνώντας για τον εντοπισμό του ΙΧ, αλλά δυστυχώς, μέχρι τώρα οι έρευνες δεν έχουν αποδώσει κάποιο αποτέλεσμα.

Στην επιχείρηση ανεύρεσης του ΙΧ και του/των επιβατών πήρε μέρος και ιδιώτης δύτης, ο οποίος, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και το βαθύ σκοτάδι, επιχείρησε στη θάλασσα πολλές φορές, αλλά δυστυχώς, χωρίς να εντοπισθεί το ΙΧ.

Οι έρευνες και οι καταδύσεις του δύτη σταμάτησαν απόψε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, λόγω των αντίξοων συνθηκών και θα συνεχισθούν αύριο το πρωϊ με το πρώτο φως της ημέρας.

Το συντονισμό της επιχείρησης ανεύρεσης του ΙΧ έχει το Λιμενικό Τμήμα Πόρου, ο Λιμενάρχης Αθανάσιος Σιούτης και ο Διοικητής του Λιμενικού Τμήματος Πόρου Διονύσιος Μιχαλάτος, ο οποίος βρίσκεται στο Μώλο καθ’ όλη την διάρκεια της επιχείρησης.

Δ.Δ.-

(Οι φωτό είναι από το Μώλο στο Λιμάνι του Πόρου

κατά την διάρκεια της κινητοποίησης)