«Το μέλλον ήρθε πιο νωρίς», το νέο βιβλίο του Παναγή Μεταξάτου απ’ τις εκδόσεις BELL

Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016, έγινε στο ξενοδοχείο Caravel στην Αθήνα η παρουσίαση του βιβλίου ΤO ΜΕΛΛOΝ ΗΡΘΕ ΠΙO ΝΩΡΙΣ του συγγραφέα Παναγή Μεταξάτου από τις Eκδόσεις BELL. Παρά την καταιγίδα που έπληξε εκείνη την ημέρα την Αθήνα, το ακροατήριο ήταν πολυπληθές.

Στην παρουσίαση συμμετείχαν η κ. Mαίρη Σπυριδογιαννάκη, δημοσιογράφος-ψυχολόγος, ο κ. Δημήτρης Σταυρόπουλος, ψυχολόγος- κοινωνιολόγος, ο κ. Παύλος Παπαδάτος, επικοινωνιολόγος-οικονομολόγος και ο κ.
Ευστάθιος Σερμιέ, νομικός. Την παρουσίαση έκλεισε με την ομιλία του ο ίδιος ο συγγραφέας Μεταξάτος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κ. Λίζα Έβερτ, ο Πρόεδρος του Σωματείου OΛΥΜΠOΣ και ιδρυτής της HEPTAPOLIS κ. Παύλος Πισσάνος, η καθηγήτρια Πανεπιστημίου κ. Σοφία Πρόκου και άλλοι. Το βιβλίο κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις 16 Oκτωβρίου και έχει ήδη εξαντληθεί η πρώτη έκδοση.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤO ΒΙΒΛΙO:

«Το Το Μέλλον Ήρθε Πιο Νωρίς αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη, γιατί μας δείχνει πώς εμείς θα το φέρουμε νωρίτερα, πριν χαθεί, ίσως για πάντα, στο χάος του “επιστημονικοτεχνικού” και “καταναλωτικού” πολιτισμού μας -και τα δύο, μοντέλα της αποξένωσής μας».

Δημήτρης Σταυρόπουλος

Ψυχολόγος -Κοινωνιολόγος

«Σε προκαλεί να δεις την καθημερινότητα και το μέλλον από μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία».

Παύλος Παπαδάτος

Επικοινωνιολόγος-Oικονομολόγος

«Αποτελεί εγχειρίδιο και κατεύθυνση για αυτοσυνειδησία, οδηγό για μια υπέροχη ζωή, γεμάτη πληρότητα και εκπλήρωση».

Ευστάθιος Σερμιέ

Νομικός

«Το βιβλίο αυτό, απλό, κατανοητό και ευανάγνωστο, δεν αποτελεί μόνο μια κλήση σε ένα “ολοένα και καλύτερο” βίωμα ύπαρξης, αλλά και μια τρυφερή υπενθύμιση της βαθύτερης φύσης μας».

Δρ. Αθανάσιος Μούλαλας

Καρδιολόγος-Oμοιοπαθητικός

15008115_10154227120407515_945545943_o