Το μεγάλο “ευχαριστώ” της συμβολαιογράφου Άννας Κεκάτου

Άννα Κεκάτου

Μετά από 43 χρόνια που υπηρετώ τη Νομική Επιστήμη, στην αρχή ως δικηγόρος και από το 1987 ως Συμβολαιογράφος Ληξουρίου και Αργοστολίου στη συνέχεια, ήρθε η ώρα της συνταξιοδότησής μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με εμπιστεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια, μου εκμυστηρεύτηκαν τις επιθυμίες, τους φόβους και τις αγωνίες τους, μου εξέφρασαν τις απορίες τους ζητώντας τη νομική βοήθειά μου!

Ελπίζω να ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες τους!

Τουλάχιστον το προσπάθησα με σεβασμό και ειλικρίνεια!

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Συνεργάτες μου. Συμβολαιογράφους, δικηγόρους, μηχανικούς, λογιστές, εργαζόμενους σε Υποθηκοφυλάκεια, Δημόσιες υπηρεσίες και Δήμους!

Πάνω από όλους, όμως, θα ήθελα να ευχαριστήσω «τα κορίτσια μου»!

Την Καίτη και τη Δώρα που με βοήθησαν στα πρώτα μου βήματα στο Ληξούρι.

Τη Νίκη, που μου συμπαραστάθηκε σε μια δύσκολη αλλά και δημιουργική περίοδο του γραφείου.

Τη Μαρία μου, με την οποία στήσαμε μαζί το νέο γραφείο στο Αργοστόλι και παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή της «αξιωθήκαμε» να ολοκληρώσουμε μαζί τη καριέρα μου!

Και φυσικά την Αφροδίτη μου, πολύτιμη Συνεργάτιδα 25 ολόκληρα χρόνια και αγαπημένη φίλη.

Τους χρωστάω πολλά!!!

Δε ξεχνώ όμως και τον Κώστα και την Πόπη για τη συνδρομή τους, όταν ήρθα νεαρή δικηγόρος από την Αθήνα και τις πολύτιμες συμβουλές τους!

Σας ευχαριστώ όλους!

Μέχρι να διορισθεί νέος Συνάδελφός στη θέση μου και να παραλάβει το Αρχείο μου, προσωρινή Αρχειοφύλακας ορίσθηκε η κ. Αννα Κασδερίδου τηλ. 26710-24020

ΑΝΝΑ ΚΕΚΑΤΟΥ