Το μνημόσυνο του Πέτρου

⦿ Εγινε την Κυριακή στον Μητροπολιτικό Ναό Αργοστολίου το 40ήμερο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του τ. υπουργού Πέτρου Αλιβιζάτου.

⦿ Ηταν εκεί η οικογένειά του, συγγενείς, φίλοι, τοπικοί παράγοντες και απλοί πολίτες.

⦿ Ολοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο αγαπητός σε όλους Πέτρος έχει φύγει από τη ζωή και όλοι κάτι είχαν να θυμηθούν από την καλοσύνη, τη μεγάλη του δραστηριότητα, αλλά και την αθεράπευτη αγάπη του για τα νησιά μας.

⦿ Μετά την επιμνημόσυνη δέηση έγινε συνάντηση για καφέ στο PREMIER και εν συνεχεία πολλοί βρέθηκαν στο Κοιμητήριο του Δραπάνου για άλλο ένα αντίο στον Πέτρο, που τώρα μας βλέπει από ψηλά.

⦿ Στο μνημόσυνο του Πέτρου παρέστησαν ο δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, οι τ. νομάρχες Νίκος Βουδούρης και Νότης Μαρκάτος, ο αντιδήμαρχος Σπύρος Ματιάτος, ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Κεκάτος, ο πρόεδρος του Γηροκομείου Μάκης Αποστολάτος, ο τ. πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βαγγέλης Λουκέρης, η τ. αντιδήμαρχος Αθηνά Αυγουστάτου, ο τ. δήμαρχος Βασίλης Ρουχωτάς, ο πρώην συνεργάτης του Μάκης Παγουλάτος, ο τ. πρόεδρος του Ν. Συμβουλίου Νήσης Αντζουλάτος, ο εκδότης του «Η» Χρήστος Παπαδάτος, ο διευθυντής της Διαδημοτικής Κώστας Γαλιατσάτος, ο δικηγόρος Τάσης Ζησιμάτος, ο τ. δ/ντής της Τρ. Ελλάδος Γιώργος Φωκάς, η τ. π.σ. Ειρήνη Στεφάτου κ. ά.

Ιβάν