«ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΣΟΥ. ΑλλάΖΩ Καλύτερα τώρα»

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Παναγή Μεταξάτου ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΣΟΥ από τις εκδόσεις ΚΡΙΤΟΝΟΥ. Ένα βιβλίο -οδηγός ζωής- με 328 σελίδες, 5 σπουδαίες βιωματικές νοητικές ασκήσεις, που βοηθούν το άτομο να κάνει τις αλλαγές που ο νέος χρόνος προβάλλει πλέον επιτακτικά.

Ο υπότιτλος του βιβλίου «ΑλλάZω καλύτερα τώρα» μας καλεί να ζήσουμε καλύτερα Τώρα, υιοθετώντας μια νοητική θετική στάση που μας βοηθά να κάνουμε τις αλλαγές που είναι απαραίτητες για να ανταποκριθούμε στο νέο ρόλο που επιλέγουμε όλοι μαζί, ενωμένοι.

Ο συγγραφέας όπως και στο προηγούμενο βιβλίο του «Το Μέλλον ήρθε πιο Νωρίς» επισημαίνει τις παγίδες στις οποίες εγκλωβίζεται ο σύγχρονος άνθρωπος με αποτέλεσμα να βιώνει υψηλό χρόνιο στρες, ανασφάλεια, αβεβαιότητα και να κλείνεται στον εαυτό του σε έναν αυτοκαταστροφικό ρόλο.

Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν εύκολα γιατί δεν θέλουν να χάσουν το παλιό αλλά γνώριμο. Το καινούργιο είναι άγνωστο και απειλητικό. Όλα ξεκινούν από τον Νου σου. Σε κάνει να ενεργείς υποχρεωτικά, με έναν τρόπο που να ταιριάζει στον τρόπο με τον οποίο σκέφτεσαι και τον οποίο διαμορφώνουν το περιβάλλον , οι διαφημίσεις, η προπαγάνδα ή ακόμη, οι εγγραφές που έγιναν στο μυαλό σου όταν ήσουν μικρό παιδί και έγιναν πεποιθήσεις στο υποσυνείδητό σου.

Έτσι οι πεποιθήσεις φτιάχνουν τη ζωή μας. Το καλό νέο είναι ότι μπορούμε να αλλάξουμε τις πεποιθήσεις μας και τη ζωή που ζούμε. Αξίζει τον κόπο.

Γιατί ΑλλάΖΕΙΣ Καλύτερα Τώρα

Βρες το δικό σου Μονοπάτι και Περπάτησε το

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

«Μακάρι οι άνθρωποι να έχουν την ευκαιρία να το διαβάσουν στο ξεκίνημα της ζωής τους».

Νίκος Κατσαρός πρώην Δ/ντης ερευνών Δημόκριτου, πρώην Πρόεδρος ΕΦΕΤ, Αντ/ρος Νew York College

«το βιβλίο παρακινεί σε μεθόδους συνειδητής επιλογής του θετικού βιώματος προσδοκώντας σε ευτυχέστερους ανθρώπους και κοινωνίες».

Dr Αθανάσιος Δούλαλας Καρδιολόγος-Ομοιοπαθητικός

«εμπεριέχει άλλα δέκα βιβλία σε σμίκρυνση. Είναι μια αστείρευτη πηγή ερεθισμάτων που αφυπνίζουν την συνείδηση …την αυτοεκτίμηση την ενδυνάμωση και την πνευματική ολοκλήρωση».

Μαίρη Σπυριδογιαννάκη, Ψυχολόγος-Δημοσιογράφος

«Δείχνει τον δρόμο της εσωτερικής αναζήτησης που έχουμε υποχρέωση να ακολουθήσουμε προκειμένου οι αλλαγές που εξελικτικά χρειαζόμαστε, να μας δίνουν τη ζωή που αξίζουμε».

Λίτσα Πατέρα Αστρολόγος-Συγγραφέας

«Αυτό που χρειαζόμαστε για να πλουτίσουμε ως άνθρωποι είναι να ‘’φορέσουμε’’ το βιβλίο αυτό ως στέμμα της γνώσης, αφομοιώνοντας τις πληροφορίες του».

Βασίλης Γιαννακάς Νομικός

Κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία

Τιμή: 17,80

Σελίδες: 328

ISBN: 978-960-8126-13-8