Το νέο «βιάγκρα» έρχεται σε μορφή σπρέι και υπόσχεται διέγερση εντός δευτερολέπτων! Οι επιστήμονες έκαμαν τις πρώτες δοκιμές σε …κουνέλια!

Κάποτε, για την εποχή του, το Viagra θεωρήθηκε… επανάσταση για τη σεξουαλική ζωή των ανδρών με στυτική δυσλειτουργία.

Όμως η ιατρική επιστήμη έχει να παρουσιάσει νέα προϊόντα που υπόσχονται θεαματικά αποτελέσματα. Όπως ένα νέο σπρέι – η παρασκευή του οποίου βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο – που υπόσχεται ότι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτά θα προσφέρει στους άνδρες ότι και το διάσημο μπλε χάπι του έρωτα.

Επιστήμονες από την Ταϊβάν ανέμειξαν σε υγρή μορφή την ουσία που εμπεριέχει το Βιάγκρα – την σιλδεναφίλη, με την προπυλενογλυκόλη, ένα άχρωμο σχεδόν διαυγές παχύρρευστο υγρό με ελαφρώς γλυκιά γεύση.

«Οι ιστοί της γλώσσας και του στόματος μπορούν να απορροφήσουν άμεσα τα φάρμακα, πολύ πιο γρήγορα από ότι αν πέρναγαν απευθείας στο πεπτικό σύστημα. Περίπου οι μισοί άνδρες άνω των 40 ετών πάσχουν από στυτική δυσλειτουργία ή ανικανότητα. Για το λόγο αυτό, ότι σκεύασμα είναι αποτελεσματικό για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας είναι ιδιαίτερα χρήσιμο», τόνισε ο καθηγητής Ντουγκ Σαλβάτζ, από την κλινική «The Leger» του Ντόνκαστερ.

Να σημειωθεί ότι οι επιστήμονες δοκίμασαν το σπρέι στόματος σε κουνέλια και διαπίστωσαν ότι τα αποτελέσματά του ήταν …ορατά σε 78 δευτερόλεπτα, ενώ το προϊόν αναμένεται να φθάσει στις προθήκες των φαρμακείων σε τρία χρόνια.