Το ξενοδοχείο «Συκεών Μπήτς» και τη βίλα του Σικελιανού έχει αναλάβει ο Λ. Τυπάλδος

Ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης του «Σικυών Μπητς» Λεωνίδας Τυπάλδος

Στις 11 Αυγούστου 2015 το kefaloniamantata αναδημοσίευσε μια ανάρτηση από το Protothema, η οποία είχε τίτλο «Λεωνίδας Τυπάλδος, ο εγγονός του Ληξουριώτη πατριάρχη της κρουαζιέρας Σπύρου Τυπάλδου».

Πρόκειται για τον 32χρονο Λεωνίδα Τυπάλδο, ο οποίος έχει αναλάβει το πολυτελές ξενοδοχείο «Συκεών Μπήτς» στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, αναδεικνύοντας παράλληλα την ιστορική βίλα του ποιητή Αγγελου Σικελιανού, σε κοσμοπολιτική εστία φιλοξενίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη μυστική σύσκεψη που έγινε την περασμένη Τρίτη στο Δημαρχιακό Μέγαρο με τον δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση και τους αρχηγούς των Παρατάξεων, ειπώθηκε ότι ο Λεωνίδας Τυπάλδος έχει επισκεφθεί το Δήμο Κεφαλονιάς και αναναφερόμενος στην κληρονομιά του αείμνηστου Σπύρου Τυπάλδου προέτρεψε τη Δημοτική Αρχή να μείνει με το 25% της κληρονομιάς του εφοπλιστή, κάτι που οι Διοικούντες του Δήμου δεν δέχτηκαν.

Ομως κανένας από τους αρχηγούς των Παρατάξεων δεν αναφέρθηκε στην υπόθεση αυτή κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου «για τα λιγότερα», προφανώς προς το συμφέρον του Δήμου.

Πάντως, κατά την προχθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δ.Σ., τονίστηκε κατά κόρον,ότι τόσο ο εφοπλιστής Σπύρος Τυπάλδος, όσο και ο αδελφός του επίσης εφοπλιστής Χαράλαμπος (που δολοφονήθηκε από την περιβόητη «Εταιρία Δολοφόνων» του Χρήστου Παπαδόπουλου (δικηγόρου και πρώην δήμαρχος Χαλκηδώνας) δεν άφησαν απογόνους.

Λεωνίδας Τυπάλδος