Το Προπαιδικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣΚΙ

Συνεχίστηκε με την 8η Αγωνιστική του Α’ Ομίλου και την 6η του Β’, το Σαββατοκύριακο 24/3, το Προπαιδικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣΚΙ, με δυο αγώνες στον Α’ και έναν στον Β’ Ομιλο.

Οπως αναφέρει το Sportsthea, Εικοσιμία και Σάμη διατήρησαν για ακόμη μια Αγωνιστική το απόλυτο!

Α’ Ομιλος

Στον Α’ Oμιλο το Σάββατο το πρωί, η Πρόοδος πήρε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, αφού επικράτησε του Παλληξουριακού στο Βαθύ της Ιθάκης με σκορ 4-0 και συνεχίζει στη 2η θέση.

Την Κυριακή τώρα 15/4 στις 12 το μεσημέρι στις Κεραμειές, η πρωτοπόρος Εικοσιμία νίκησε εύκολα και τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με σκορ 9-2 και διατηρεί το απόλυτο, ενώ έφτασε το σερί της στο 6Χ6.

Και εδώ είχαμε μια αναβολή, αφού το παιχνίδι Παγκεφαλληνιακού -Εθνικού Κεφ/νιάς δεν έγινε.

Τα αποτελέσματα: Πρόοδος Ιθάκης – Παλληξουριακός 4-0, Εύγερος -Πυλαριακός αναβλήθηκε, Εικοσιμία – Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς 9-0. Ρεπό: Οδυσσέας Ιθάκης.

Η επόμενη (9η) Αγωνιστική: Πρόοδος Ιθάκης – Εύγερος, Παλληξουριακός – Εικοσιμία, Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς – Οδυσσέας Ιθάκης. Ρεπό: Πυλαριακός.

Β’ Oμιλος

Στο Β’ Ομιλο τώρα, διεξήχθη μόλις ένα παιχνίδι, την Κυριακή 15/4 στον Καραβόμυλο, με την Σάμη να κερδίζει εύκολα τα Ομαλά 9-2 και να διατηρεί, όπως και η Εικοσιμία στον άλλο όμιλο το απόλυτο, φτάνοντας και η ίδια το σερί της στο 6Χ6!

Το παιχνίδι Παγκεφαλληνιακός – Εύγερος αναβλήθηκε, ενώ αυτό μεταξύ Πρόννων – Διλινάτων έχει οριστεί για την Τετάρτη 18/4 και ώρα 6 μ.μ. στον Καραβόμυλο.

Τα αποτελέσματα: Σάμη – Ομαλά 9-2, Π.Α.Ο. Παγκεφαλληνιακός – Εθνικός Κεφ. αναβλήθηκε, Πρόννοι – Διλινάτα 18/4.

Η επόμενη (7η) Αγωνιστική: Ομαλά – Παγκεφαλληνιακός, Διλινάτα – Σάμη, Εθνικός Κεφαλονιάς – Πρόννοι.

(φωτό sportsthea.gr)