Το σημερινό πρόγραμμα του Καρναβαλιού

Συνεχίζονται σήμερα οι Καρναβαλικές εκδηλώσεις με το ακόλουθο πρόγραμμα της ΚΕΔΗΚΕ:

  •  Αργοστόλι, ώρα 7 μ.μ.

Βραδινή Καρναβαλική Παρέλαση!

Συγκεντρωνόμαστε και ξεκινάμε από την Πλατεία Βαλλιάνου!

Οι σχολές χορού θα χορέψουν πριν την παρέλαση.

Ο Βασιλιάς Καρνάβαλος, μαζί με τη Βασίλισσα του φετινού Καρναβαλιού, μας δίνουν το ρυθμό στη βραδινή τους έξοδο με την συνοδεία των Τμημάτων Κλασικού Χορού της ΚΕΔΗΚΕ σε συνεργασία με τη Σχολή Χορού της Ελισάβετ Λιβιεράτου, Πολιτιστικών Συλλόγων, μαζορετών από τη σχολή χορού Art & Style dance studio της Ολγας Γαλιατσάτου και από τη σχολή χορού Pirouette της Μπέτυ Κάρμαλη, το τμήμα Zumba της Αφροδίτης Ζαμπέλη, αρμάτων και μασκαράτων.

Κοντά μας θα είναι το Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα Αργοστολίου με ομάδα 200 ατόμων (χορευτές, μέλη και φίλοι του Λ.Ε.Α.), μεταμφιεσμένων.

Θέμα: «Ποιμενικό». Μια μεγάλη και εντυπωσιακή βραδινή Παρέλαση.

Με performer, που θα δίνουν τον ρυθμό και θα παρουσιάσουν ένα φαντασμαγορικό δρώμενο, με φωτιές (ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ, φουσκωτές κινούμενες φιγούρες). Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με συναυλία από το εξαιρετικό συγκρότημα WALKMAN και ρίψη βεγγαλικών!

  •  Σκάλα, ώρα 9 μ.μ.

Στο Κοινοτικό Κατάστημα Σκάλας: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Σκάλας «ΠΗΝΕΛΟΠΗ», σας καλεί στον αποκριάτικο χορό που διοργανώνει στο κέντρο «ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ», με ζωντανή μουσική και φαγητό.

  •  Ληξούρι, ώρα 10 μ.μ.

Η ΚΕΔΗΚΕ παρουσιάζει τον μοναδικό Μπάμπη Τσέρτο και την Ειρήνη Τουμπάκη, στο ξενοδοχείο «ΙΟΝΙΑΝ SEA» στην Κουνόπετρα που θα σας χαρίσουν μια αξέχαστη βραδιά! Τιμή εισόδου 15 ευρώ με φαγητό και ποτό. Για κρατήσεις: 26710-92280, 6979-985409.