Το σποτ της ελληνικής κυβέρνησης με τον Αντετοκούνμπο στην Washington Post. «Ολες οι νίκες ξεκινάνε από την άμυνα»

Δημοσίευμα της Washington Post που βασίζεται στην ανταπόκριση του πρακτορείου Associated Press αναφέρεται στη συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε διαφημιστικό σποτ διάρκειας ενός λεπτού της Κυβέρνησης το οποίο μεταδίδεται πριν την περίοδο των Χριστουγέννων.

Με το σύνθημα «όλες οι νίκες ξεκινάνε από την άμυνα» ο δύο φορές MVP του NBA προτρέπει τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Η διαφήμιση δείχνει εικόνες του Αντετοκούνμπο από τη γειτονιά της Αθήνας στην οποία μεγάλωσε και στιγμιότυπα από παιχνίδια του με την Εθνική Ελλάδας. Ο γιος Νιγηριανών μεταναστών παρουσιάζεται να λέει στη διαφήμιση τα εξής: «Έχω μάθει στη ζωή μου να κοιτάω τον αντίπαλο στα μάτια. Αλλά για πρώτη φορά στη ζωή μου, παίζω με έναν αντίπαλο αόρατο. Δεν μπορώ να τον δω αλλά είναι εκεί. Έτσι βλέπω τον COVID».

Το διαφημιστικό σποτάκι αναδημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Twitter ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το δημοσίευμα κλείνει με την επισήμανση πως το καθολικό lockdown που ξεκίνησε στην Ελλάδα στις 7 Νοεμβρίου εξακολουθεί να είναι σε ισχύ εδώ και δύο μήνες. Οι δημόσιες υγειονομικές αρχές απευθύνουν καθημερινά εκκλήσεις προς τους πολίτες να παραμείνουν προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, καθώς τα νοσοκομεία σε περιοχές με υψηλό επιδημιολογικό φορτίο παραμένουν επιβαρυμένα από άποψη πληρότητας.

(iefimerida.gr)