Το …τουμπεκί των αιρετών

Εξαφανισμένος ο βουλευτής Παναγής Καππάτος, ο πολυπράγμων, που έχει βγάλει εγκυκλοπαίδεια ολόκληρη με ανακοινώσεις επί παντός επιστητού ήσσονος σημασίας, ενώ για την φωτιά στο ΧΥΤΥ …τουμπεκί. 

Στο ίδιο μήκος, η Ροδούλα (που ως …νεώτερη Πυθία είχε προφητέψει πρόσφατα πιθανή φωτιά στο χώρο), ο Σταυράκης και ο Σωτηράκης.

Ο δε πλέον αρμόδιος και ιδιοκτήτης του 80% του Φορέα της ΕΔΑΚΙ που έχει την ευθύνη λειτουργίας του ΧΥΤΥ,  δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, για άλλη μία φορά, απαξιώνοντας τους κατοίκους και επισκέπτες του Δήμου μας και πολύ περισσότερο τους ψηφοφόρους του που του έκαναν το μέγιστο δώρο, την καρεκλάρα του δημάρχου, επιλεκτικά κάνει δηλώσεις σε ΜΜΕ που τονε βολεύουνε και επίσημη ανακοίνωση ακόμα δεν έχει βγάλει.

Ο Μιχαλάτος προβαίνει σε  καταγγελία για εμπρησμό στο ΧΥΤΥ, χωρίς επίσημη ανακοίνωση!

Θεόφιλε, οι κατηγορίες που εκστόμισες βαριές, θέλουμε να πιστεύουμε ότι έχεις και όλα τα στοιχεία για αυτές και τα έχεις ήδη καταθέσει και στις αρμόδιες Αστυνομικές, Πυροσβεστικές και Εισαγγελικές Αρχές.

Στην αντίθετη περίπτωση, είναι πολλαπλή η ευθύνη, κοινωνική, πολιτική, νομική που σου αναλογεί.

Ο θεσμός του δημάρχου, πρέπει σε κάθε περίπτωση, να αναδεικνύεται από το δήμαρχο στεκούμενος στο ανάλογο ύψος έκαστης περίπτωσης.

Και στην περίπτωση της φωτιάς του ΧΥΤΥ, εμφανίζεσαι πολύ …κοντός…