Το ELIAMOS Villas Hotel & Spa ανάμεσα στα Κορυφαία Ξενοδοχειακά Ανοίγματα για το 2023

Με μεγάλη χαρά σας γνωρίζουμε ότι το EliamosVillasHotel& Spaπου ανοίγει φέτος 1 Μαιουέχει ήδη ξεχωρίσει ανάμεσα στα καλύτερα Νέα Ξενοδοχειακά Ανοίγματα για το 2023.

 

Το κατάλυμα έχει επιλεχθεί και προβάλλεται εκτενώς σε κορυφαία έντυπα παγκόσμιας εμβέλειας όπως:

 

The Daily Telegraph που παρουσίασε το Eliamos της Κεφαλονιάς ως κορυφαίο νέο ξενοδοχείο στην Ευρώπη και, στην πραγματικότητα, σε παγκόσμιο επίπεδο, με μια φωτογραφία από τους εσωτερικούς  χώρους της βίλας: The 25 best hotels to stay at this year

 

Επίσης, τις τελευταίες εβδομάδες, το κατάλυμα και οι εκπληκτικές φωτογραφίες του με θέα την θάλασσα και το όρος Αίνος, έχουν προβληθεί στην EveningStandard: Thehottestnewhotelopeningsof2023. Καθώς και σε Ταξιδιωτικές Συλλογές με επιλεγμένα κορυφαία BoutiqueΞενοδοχεία πολυτέλειας όπως Mr & Mrs Smith .

 

Τέλος, το exclusiveπεριοδικό BoatInternationalμε εξειδίκευση στο αναγνωστικό κοινό των SuperYachts  BOATInternationalReviveisland-styleatawellnesssanctuaryκαθώς και το designmagazineDDWDontDieWondering: AllAbouttheNewEliamosVillasHotel& SpainKefalonia έχουν εκτενές αφιέρωμα στο νέο Eliamos.

 

 

 

 

 

Η διεύθυνση και η ιδιοκτησία του νέου Eliamosνιώθουν μεγάλη ευγνωμοσύνη και χαρά που το EliamosVillasHotel& Spaέχει τόση μεγάλη απήχηση και έχει ήδη τοποθετήσει τη Νότια Κεφαλονιά στον τουριστικό χάρτη των ExclusiveLuxuryRetreatπαγκοσμίως.

 

Επιπροσθέτως, το ELIAMOSVillasHotel& Spaσκοπεύει ναπραγματοποιήσει Ήμερες Καριέρας΄ στο Αργοστόλι στις 10 και 11 Μαρτίουόπου ο κάθε ενδιαφερόμενος που έχει ΄πάθος’ για την φιλοξενία και τον τουρισμό, μπορεί να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για να γίνει μέλος της ομάδας του Eliamos!

 

Το Eliamos είναι ένα ξενοδοχείο πολυτελείας που βρίσκεται στη Νότια Κεφαλονιά, στην περιοχή Σπαρτιά, αποτελούμενο από 12 βίλες με ιδιωτικές πισίνες θαλασσινού νερού, σε κτήμα με λεβάντες, ελιές, βότανα και δέντρα της Ελληνικής φύσης. Διαθέτει ένα εστιατόριο εμπνευσμένο από τις πρώτες ύλες της Κεφαλλονίτικης γης με διεθνείς επιρροές. Στο ξενοδοχείο λειτουργεί, επίσης, Spa& Κέντρο Ευεξίας καθώς και ένα  υπαίθριο γυμναστήριο με ξύλινο εξοπλισμό γυμναστικής από τη Nohrd και pilates reformers με εξαιρετική θέα προς την θάλασσα και τις πλαγιές του Αίνου και καθημερινά προγράμματα Yoga& Pilatesμε εξειδικευμένους εκπαιδευτές.

 

Το Eliamosεπιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία μεταξύ της εύκολης πρόσβασης και της απομόνωσης, ενώ βρίσκεται ιδανικά τοποθετημένο, 15 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς και 20 λεπτά από το Αργοστόλι.

Το Eliamos συνδυάζει τέλεια την ιδιωτικότητα και την ηρεμία μίας ανεξάρτητης βίλας με τις ανέσεις και τις υπηρεσίες ενός ξενοδοχείου πέντε αστέρων και ενθαρρύνει τους επισκέπτες του να επιβραδύνουν τους ρυθμούς τους, να χαλαρώσουν και να  συνδεθούν με τη φύση και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

 

Eliamos Villas Hotel & Spa eliamos.com)

Για περισσότερες πληροφορίες: Ηρώ Αργυροπούλου | manager@eliamos.com|M: +306945549480